Μπιλμπάο και Σοσιεδάδ αντί για τελικό θα παίξουν «Ντέρμπι στα Μπαλκόνια» (pic)

Gazzetta team
Μπιλμπάο και Σοσιεδάδ αντί για τελικό θα παίξουν «Ντέρμπι στα Μπαλκόνια» (pic)

bet365

Ο τελικός του Κόπα Ντελ Ρέι που είχε προγραμματιστεί για τις 18 Απριλίου αναμενόμενα θα ματαιωθεί, όμως, Μπιλμπάο και Σοσιεδάδ ετοιμάζουν να μεταφέρουν το ντέρμπι από το γήπεδο στα μπαλκόνια της Χώρας των Βάσκων.

Μπορεί ο κορονοϊός να ανέστειλε επ’ αόριστον την ποδοσφαιρική δράση, αλλά τελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε δύο βασκικούς συλλόγους συμβαίνει μια φορά στα 100 χρόνια.

Για αυτό και οι δύο φιναλίστ, Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ρεάλ Σοσιεδάδ δεν θα μπορούσαν να μείνουν άπραγες, μπροστά στην αναμενόμενη αναβολή του μεγάλου αγώνα που είχε προγραμματιστεί για τις 18 Απριλίου.

Συγκεκριμένα, μερικοί οπαδοί της Αθλέτικ πήραν την πρωτοβουλία και προτρέπουν τους φίλους και των δύο κλαμπ να «ντύσουν» τα μπαλκόνια τους στα χρώματα της αγαπημένης τους ομάδας, τη μέρα του τελικού.

Μάλιστα, μετά τις 9 η ώρα όποτε και πραγματοποιείται το καθιερωμένο χειροκρότημα του κόσμου για το ιατρικό προσωπικό της χώρας, το ίδιο κάλεσμα ενθαρρύνει τους υποστηρικτές να φωνάξουν συνθήματα του συλλόγου και ως επίλογο του «Ντέρμπι στα Μπαλκόνια», όπως το ονόμασαν, οι φωνές να ενωθούν για να τραγουδήσουν τον ύμνο των Βάσκων.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

COPA DEL REY NEWS FEED