Οι δύο μεγάλες ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ισπανίας ζωντανά στο OPEN!

Gazzetta team
Οι δύο μεγάλες ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ισπανίας ζωντανά στο OPEN!

bet365

Οι αμφίρροποι επαναληπτικοί του θρυλικού Κυπέλλου Ισπανίας έρχονται αυτήν την εβδομάδα ζωντανά, αποκλειστικά και, βεβαίως, δωρεάν για τους φίλους του ποδοσφαίρου από το OPEN: Μιραντές-Σοσιεδάδ και Γρανάδα-Μπιλμπάο!

ΑΠΟΨΕ, 22.00: ΜΙΡΑΝΤΕΣ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ

ΠΕΜΠΤΗ, 22.00: ΓΡΑΝΑΔΑ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Στο San Mamés του Μπιλμπάο και στη Reale Arena του Σαν Σεμπαστιάν άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς!

Στο Nuevo Los Cármenes της Γρανάδα και στο Estadio Municipal de Anduva της Μιραντές θα τους λύσουν!

Δύο μονομαχίες χωρίς αύριο! Οι άγνωστοι ήρωες της ομάδας-φαινόμενο του Κυπέλλου Ισπανίας, της Μιραντές, κυνηγούν την ανατροπή του (εύθραυστου) 2-1 του πρώτου αγώνα απέναντι στους μαχητές της Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Και οι πολεμιστές της απρόβλεπτης Γρανάδα θα τα δώσουν όλα για να «γυρίσουν» το εις βάρος τους 1-0 κόντρα στα λιοντάρια της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Τέσσερις ομάδες διεκδικούν επί ίσοις όροις τα δύο «χρυσά» εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας που θα διεξαχθεί στις 18 Απριλίου στο στάδιο La Cartuja της Σεβίλλης.

Η Σταχτοπούτα του Copa del Rey, Μιραντές, επιδιώκει να πετύχει το… τέταρτο θαύμα έπειτα από τους αποκλεισμούς των Θέλτα, Σεβίλλης και Βιγιαρεάλ.

Η φορμαρισμένη Σοσιεδάδ, που πέταξε εκτός Κυπέλλου τη Βασίλισσα Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, ζει και αναπνέει για να παίξει σε τελικό μετά από 32 χρόνια και να σηκώσει κούπα μετά από 33 χρόνια.

Η Γρανάδα, η οποία έστειλε σπίτι της την κάτοχο του τροπαίου Βαλένθια, θέλει να ξαναζήσει το όνειρο ενός τελικού μετά από… μια ζωή, αφού η πρώτη και η τελευταία φορά που έφτασε μέχρις εκεί ήταν πριν από 61 χρόνια, το 1959.

Και η Αθλέτικ Μπιλμπάο, αφού απέκλεισε την Μπαρτσελόνα του Μέσι, ανυπομονεί να επιστρέψει, επιτέλους, στις κατακτήσεις μετά από 36 ολόκληρα χρόνια και να κάνει 24 τα Κύπελλα στη συλλογή της.

Μην χάσετε δύο βραδιές ποδοσφαιρικής πανδαισίας στα ημιτελικά του εμβληματικού Copa del Rey, ζωντανά και αποκλειστικά από το OPEN: απόψε, Τετάρτη 4 Μαρτίου, στις 22.00, η μάχη Μιραντές-Σοσιεδάδ σε περιγραφή Γρηγόρη Ατρείδη και Γρηγόρη Ποζιού και την Πέμπτη 5 Μαρτίου, επίσης στις 22.00, η αναμέτρηση Γρανάδα-Μπιλμπάο σε περιγραφή Γιώργου Τσαντάκη και Μιχάλη Τσίγκρη.

Αγώνες για γερά νεύρα! Μόνο στο OPEN!

 

COPA DEL REY Τελευταία Νέα