Ολυμπιακός: Ο Βαλβέρδε αποθέωσε τους «ερυθρόλευκους» και τον... εξωπραγματικό Μεντιλίμπαρ (vid)

Ernesto Valverde

bet365

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό και τον φίλο του, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, μετά την πρόκριση των «ερυθρόλευκων» στον τελικό του Conference League.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν ξεχνά ποτέ τον Ολυμπιακό. Πώς θα μπορούσε να το κάνει τώρα; Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν τον άθλο τους και προκρίθηκαν στον τελικό του Conference League με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, γνωστό φίλο του Βαλβέρδε, στο τιμόνι τους.

Ο κόουτς της Αθλέτικ Μπιλμπάο ρωτήθηκε από Ισπανούς δημοσιογράφους για τον Μεντιλίμπαρ και την άλλοτε ομάδα του και... έσταξε μέλι, μιλώντας για την επιτυχία της με τον τελικό του Conference League.

«Είναι εξωπραγματικός, απίθανος ο Μεντιλίμπαρ. Τι να πω... Μετά την Αθλέτικ, ο Ολυμπιακός είναι η δεύτερή μου ομάδα χωρίς αμφιβολία. Είναι φοβερό για τον σύλλογο και ότι τα κατάφερε με τον "Μέντι", αυτό είναι το καλύτερο», είπε χαρακτηριστικά ο Βαλβέρδε.

Μάλιστα, η Αθλέτικ δημοσίευσε το σχετικό video στα social media, γράφοντας στα ελληνικά τη λεζάντα της: «Μόνο ερυθρόλευκοι».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

LA LIGA Τελευταία Νέα