Μαγιόρκα – Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-0: Μικρό βασκικό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου

Mallorca Real Sociedad

bet365

Η Μαγιόρκα και η ανώτερη Ρεάλ Σοσιεδάδ έμειναν στο 0-0 στις Βαλεαρίδες Νήσους, με την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας να κρίνεται στην ρεβάνς του Σαν Σεμπαστιάν (Τρίτη 27/02, 22:30) – Μοιραίος ο Ουμάρ Σαντίκ για τους Βάσκους.

Στην ρεβάνς της Τρίτης (27/02) στο Σαν Σεμπαστιάν θα κριθεί το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας μεταξύ Μαγιόρκα και Ρεάλ Σοσιεδάδ, μετά το 0-0 στον πρώτο ημιτελικό στο «Σον Μόις» στη Πάλμα ντε Μαγιόρκα.

Ανώτεροι σε γενικές γραμμές οι Βάσκοι, με τον Ουμάρ Σαντίκ να χάνει δύο σπουδαίες ευκαιρίες και τις δύο ομάδες να επικεντρώνονται περισσότερο στο… ξύλο και την διαφύλαξη του μηδέν στην άμυνα, παρά στο πώς θα βρουν το γκολ.

Αμπτόν Πρατς και Ντάνι Ροντρίγκεθ είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες των γηπεδούχων, με τους φιλοξενούμενους να πατούν καλύτερα στο γήπεδο και να έχουν μικρό, αλλά σημαντικό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στην έδρα τους, όπου θέλουν «απλώς» νίκη με… μισό μηδέν.

Μαγιόρκα (Χαβιέρ Αγκίρε): Γκρέιφ – Γκονσάλες, Βάλιεντ, Νάστασιτς, Κοπέτε, Τζάουμε Κόστα – Ντάνι Ροντρίγκεθ (77’ Αντόνιο Σάντσεθ), Σάμου Κόστα (90’ Μασκαρέιγ), Νταρντέρ (77’ Μορλάνες) – Αμπντόν Πρατς (66’ λ. τρ. Μουρίκι), Λάριν (77’ Ράντονιτς).

Ρεάλ Σοσιεδάδ (Ιμανόλ Αλγουαθίλ): Ρεμίρο – Τραορέ, Θουμπέλδια, Λε Νορμάντ, Χάβι Γκαλάν – Μπράις Μέντεθ, Θουμπιμέντι, Μερίνο (90’ Τουριέντες) – Κούμπο, Σαντίκ (78’ Αντρέ Σίλβα), Μπαρενετσέα (90’ Μαγκουναθελάια).

Κύπελλο Ισπανίας – Ημιτελικά

Πρώτοι αγώνες

Τρίτη 06/02
Μαγιόρκα – Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-0

Τετάρτη 07/02
Ατλέτικο Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο (22:30)

Ρεβάνς

Τρίτη 27/02
Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μαγιόρκα (22:30)

Πέμπτη 29/02
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:30)

Τελικός: Σάββατο 6 Απριλίου (Ολυμπιακό Στάδιο Λα Καρτούχα – Σεβίλλη)

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

COPA DEL REY Τελευταία Νέα