Κίκε Σάντσες Φλόρες για τις αμφιλεγόμενες φάσεις κόντρα στην Ατλέτικο: «Το πέναλτι εναντίον του Σο ήταν πολύ καθαρό»

Κίκε Σάντσες Φλόρες για τις αμφιλεγόμενες φάσεις κόντρα στην Ατλέτικο: «Το πέναλτι εναντίον του Σο ήταν πολύ καθαρό»

Newsroom
κικε σαντσες φλορες

bet365

Ο προπονητής της Σεβίλλης Κίκε Σάντσες Φλόρες αναφέρθηκε στη διαιτησία του προημιτελικού του Copa del Rey κόντρα στην Ατλέτικο, στην συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Οσασούνα.

Η Σεβίλλη πραγματοποιεί πολύ κακή χρονιά στη La Liga και μετά τον αποκλεισμό από το Copa del Rey στο Metropolitano την περασμένη Πέμπτη (25/01) ο μόνος στόχος της ομάδας είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Ο Κίκε Σάντσες Φλόρες -που δεν θέλησε να σχολιάσε κάτι αμέσως μετά τον προημιτελικό κύπελλου με την Ατλέτι- τοποθετήθηκε για τη διαιτησία του αγώνα, σήμερα το απόγευμα στην συνέντευξη Τύπου πριν το ματς πρωταθλήματος με την Οσασούνα.

«Έχουμε προπονηθεί ελάχιστα. Λυπούμαστε που δεν περάσαμε στην επόμενη φάση, αλλά με την αίσθηση ότι έχουμε αγωνιστεί. Έχουμε μιλήσει μεταξύ μας και η ιδέα είναι να αγωνιζόμαστε πάντα. Τα αποτελέσματα μπορεί να είναι τυχαία, αλλά η βάση είναι αυτή. Ελπίζουμε για το επόμενο παιχνίδι», τόνισε.

Όσον αφορά στις διαιτητικές αποφάσεις της αναμέτρησης με την Ατλέτικο ανέφερε: «Είναι παρελθόν και δεν συγκινεί τίποτα πια, αλλά έχω άποψη και πιστεύω ότι το πέναλτι στον Λαμέλα, μόλις το είδα, δεν χρειαζόταν να αναθεωρηθεί από το VAR. Και το πέναλτι του Σο ήταν πολύ ξεκάθαρο και δεν καταλαβαίνω γιατί δε δόθηκε».

Για να προσθέσει: «Όταν εκείνοι που βρίσκονται στο κάτω μέρος έχουν περισσότερη εξουσία από εκείνους που βρίσκονται στην κορυφή, το ποδόσφαιρο θα επιστρέψει στη φυσική του τάξη».

 

COPA DEL REY Τελευταία Νέα