Ατλέτικο Μαδρίτης - Σεβίλλη: Αιχμές για τη διαιτησία από τον Μαρκάο των Σεβιγιάνων

Newsroom
ΜΑΡΚΑΟ

bet365

Ο αμυντικός της Σεβίλλης Μαρκάο μίλησε για το πέναλτι σε βάρος του Σο που δεν υποδείχθηκε στο παιχνίδι κόντρα στην Ατλέτικο για τους «4» του Copa del Rey.

Η Σεβίλλη έπεσε δύσκολα στα προημιτελικά του Copa del Rey απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα το βράδυ της Πέμπτης (25/01). Ο Μαρκάο -που είχε ακουστεί για τον Παναθηναϊκό- μιλώντας στο Movistar μετά την ήττα (1-0) και τον αποκλεισμό της ομάδας του τόνισε:

«Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια για την τραγωδία που συνέβη με τους οπαδούς. Ένα δύσκολο παιχνίδι. Πολλά πράγματα συνέβησαν. Ήμασταν πολύ πιο συγκεντρωμένοι σήμερα, βάζαμε περισσότερα, θέλαμε περισσότερα και αυτό ήταν σημαντικό, αλλά πολλά πράγματα έγιναν στο ματς. Αν πω αυτό που νομίζω, θα μείνω εκτός για δύο ή τρεις μήνες. Προχωράμε μπροστά, έχουμε ένα πρωτάθλημα και είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

Ο Βραζιλιάνος όμως δεν αναφέρθηκε στην τελευταία ενέργεια του αγώνα του πιθανού πέναλτι σε βάρος του Λαμέλα από τον Μπάριος, αλλά θεωρεί ότι δε δόθηκε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μολίνο στον Σο στο πρώτο ημίχρονο του ματς: «Δεν μιλάω για τον Λαμέλα, ο Λαμέλα είναι μια χαρά, μιλάω για τον Σο. Είναι στο χέρι του. Δεν μιλάω για το τι σκέφτομαι εγώ. Είμαι πολύ αναστατωμένος, πολύ λυπημένος και πρέπει να σκεφτούμε τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

COPA DEL REY Τελευταία Νέα