Μαγιόρκα - Τζιρόνα 3-2: Έκανε την έκπληξη και πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Νίκος Κικίδης
Μαγιόρκα

bet365

Το τρένο της Τζιρόνα έμεινε από... καύσιμα στις Βαλεαρίδες Νήσους, εκεί όπου η Μαγιόρκα επικράτησε 3-2 για να την πετάξει εκτός Κυπέλλου Ισπανίας και να προκριθεί στα ημιτελικά.

Ο στόχος του Κυπέλλου διαγράφηκε σχετικά νωρίς για την εντυπωσιακή φετινή Τζιρόνα. Τα δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη αποδείχθηκαν υπερβολικά για να τα διαχειριστεί, με την ομάδα της Καταλονίας να γνωρίζει ένα εφιαλτικό πρώτο μέρος στις Βαλεαρίδες Νήσους που την πέταξε εκτός Copa Del Rey. Με τρία γκολ μέσα σε 14 λεπτά, η Μαγιόρκα έχτισε βάσεις νίκης τις οποίες διατήρησε ακέραιες μέχρι το τέλος και με το τελικό 3-2 προκρίθηκε στα ημιτελικά του θεσμού.

Ο Λάριν άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 21΄, με τον Πρατς να παίρνει στη συνέχεια τη σκυτάλη. Επτά λεπτά αργότερα έγραψε το 2-0 με τρομερό μακρινό σουτ, ενώ στο 35΄ευστόχησε από την άσπρη βούλα για να διαμορφώσει το σκορ ημιχρόνου.

Η Τζιρόνα προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο ημίχρονο και η πίεση κορυφώθηκε στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Στο 68΄ο Ραίγιο έκανε πέναλτι και αποβλήθηκε με δεύτερη κάρτα, με τον Στουάνι να εκτελεί εύστοχα από τα έντεκα βήματα για να βάλει τους Καταλανούς ξανά στο ματς. Η Τζιρόνα έφτασε και σε δεύτερο γκολ με τελείωμα του Σάβιο στη γωνία στο 90+6΄, όμως ο χρόνος δεν αρκούσε για την ανατροπή...

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

COPA DEL REY Τελευταία Νέα