Βαλένθια - Θέλτα 1-3: Πέταξε για τους «8» του Κυπέλλου με ντοπιέτα Δουβίκα!

Νίκος Κικίδης
Θέλτα

bet365

Ο Τάσος Δουβίκας είχε... κέφια κόντρα στη Βαλένθια και με δυο γκολ υπέγραψε τη νίκη - πρόκριση της Θέλτα (3-1) προς του «8» του Κυπέλλου Ισπανίας.

Τι κι αν έχει τον λιγότερο χρόνο συμμετοχής από όλους τους σέντερ φορ της Θέλτα; Ο Τάσος Δουβίκας δεν... καταλαβαίνει από εμπόδια και έχει εξελιχθεί στον κρυφό άσο στο μανίκι του Μπενίτεθ! Τελευταία απόδειξη η μεγάλη του εμφάνιση στο «Μεστάγια» απέναντι στη Βαλένθια, με τον Έλληνα επιθετικό να σκοράρει δυο φορές και να στέλνει με το τελικό 3-1 την ομάδα του στους «8» του Κυπέλλου Ισπανίας.

Αφού ο Ντε Λα Τόρε άνοιξε το σκορ στο 13΄, ο Δουβίκας πήρε για πρώτη φορά το «όπλο» του στο 18΄, γράφοντας το 2-0 από το σημείο του πέναλτι. Η Βαλένθια μείωσε με τον ίδιο τρόπο δέκα λεπτά αργότερα με το Πεπέλου, όμως ο Δουβίκας δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του λέξη.

Στο 80΄ο 24χρονος φορ έπιασε τρομερή κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας για το τελικό 3-1, καταλαμβάνοντας παράλληλα δυο κορυφές! Αρχικά τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της Θέλτα σε όλες τις διοργανώσεις με εννιά γκολ, αλλά και τον αντίστοιχο του Copa Del Rey συγκατοικώντας στην πρώτη θέση μαζί με τον Ασιέρ Βιγιαλίμπρε της Αθλέτικ Μπιλμπάο με έξι γκολ έκαστος.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

COPA DEL REY Τελευταία Νέα