Ρεάλ Μαδρίτης: Οπαδοί της Ατλέτικο κρέμασαν ομοίωμα του Βινίσιους από γέφυρα (vid)

Newsroom
Ρεάλ Μαδρίτης: Οπαδοί της Ατλέτικο κρέμασαν ομοίωμα του Βινίσιους από γέφυρα (vid)

bet365

Οπαδοί της Ατλέτικο Μαδρίτης το βράδυ πριν το ντέρμπι με τη Ρεάλ (26/01, 22:00) για το Κύπελλο Ισπανίας, κρέμασαν σε μια γέφυρα κοντά στο προπονητικό της «βασίλισσας», ένα πανό και μια κούκλα με τη φανέλα του Βινίσιους!

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι της πρωτεύουσας, όπου Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης θα διεκδικήσουν ένα εισιτήριο στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας, οπαδοί των «ροχιμπλάνκος» συγκέντρωσαν ξανά αρνητικά σχόλια (μετά τα ρατσιστικά συνθήματα ενάντια στον Βινίσιους) αφού κρέμασαν ένα ομοίωμα του Βραζιλιάνου σταρ από μια γέφυρα κοντά στο προπονητικό της «βασίλισας».Πιο συγκεκριμένα, οι φίλοι της Ατλέτικο ανάρτησαν ένα πανό στο οποίο αναγράφεται: «Η Μαδρίτης μισεί τη Ρεάλ» και δίπλα κρέμασαν μια κούκλα στην οποία είχαν βάλει μια φανέλα του Βινίσους Τζούνιορ.

Δείτε τις χαρακτηριστικές εικόνες:

«Πρόκειται για αποκρουστικές και απαράδεκτες πράξεις που ντροπιάζουν την κοινωνία»

Η διοίκηση των ερυθρόλευκων της Μαδρίτης καταδίκασε μέσω επίσημης ανακοίνωσης αυτήν την ενέργεια. «Η αντιπαλότητα μεταξύ των δύο συλλόγων είναι η μεγαλύτερη, αλλά το ίδιο και ο σεβασμός. Κανένα άτομο, ανεξάρτητα από τις προθέσεις ή τα χρώματά του, δεν μπορεί να αμαυρώσει τη συνύπαρξη μεταξύ διαφορετικών οπαδών. Είναι ευθύνη όλων μας να το αποφύγουμε αυτό»

Πιο αναλυτυτικά με αφορμή την εικόνα που εμφανίστηκε σήμερα σε διάφορα μέσα μαζικής ενημέρωσης, με την οποία μεταδόθηκε ένα μήνυμα μίσους λίγες ώρες πριν από τον αγώνα η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε πως: «Η καταδίκη μας για κάθε πράξη που προσβάλλει την αξιοπρέπεια προσώπων ή θεσμών είναι κατηγορηματική και ανεπιφύλακτη. Η αντιπαλότητα μεταξύ των δύο συλλόγων είναι η μεγαλύτερη, αλλά το ίδιο ισχύει και για τον σεβασμό. Κανένα άτομο, ανεξάρτητα από τις προθέσεις ή τα χρώματά του, δεν μπορεί να αμαυρώσει τη συνύπαρξη μεταξύ διαφορετικών οπαδών.

Είναι ευθύνη όλων μας να το αποφύγουμε αυτό. Δεν γνωρίζουμε τον δράστη ή τους δράστες αυτής της κατάπτυστης πράξης, αλλά η ανωνυμία τους δεν αποφεύγει την ευθύνη τους. Ελπίζουμε ότι οι αρχές θα καταφέρουν να διευκρινίσουν τι συνέβη και ότι η δικαιοσύνη θα συμβάλει στην εξορία αυτού του είδους των συμπεριφορών.

Club Atlético de Madrid»

 

COPA DEL REY Τελευταία Νέα