Τρομερός Ντάνι Άλβες: «Εμείς χάνουμε όλοι μαζί, ο Μέσι... χάνει συνέχεια μόνος του»!

Κώστας Ζάλιαρης
Τρομερός Ντάνι Άλβες: «Εμείς χάνουμε όλοι μαζί, ο Μέσι... χάνει συνέχεια μόνος του»!

bet365

Ο Ντάνι Άλβες, έχοντας βιώσει τον Λιονέλ Μέσι και συνυπάρξει μαζί του στη Μπαρτσελόνα, στάθηκε στο πλευρό του για τον τρόπο που εκλαμβάνεται κάθε ήττα της Αργεντινής και το βάρος που πέφτει πάνω στον αρχηγό της «αλμπισελέστε», μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του Σκαλόνι στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα!

Ο Βραζιλιάνος μπακ έκανε ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια στη μεγάλη «μάχη» με την Αργεντινή, την οποία η «σελεσάο» νίκησε με το τελικό 2-0 τα ξημερώματα της Τετάρτης για να διεκδικήσει πλέον το τρόπαιο της φετινής διοργάνωσης που διεξάγεται σε βραζιλιάνικο έδαφος.

Ο Λιονέλ Μέσι και ο Σέρχιο Αγουέρο τα έβαλαν με τη διαιτησία λίγο μετά το ματς εκφράζοντας παράπονα για δυο πέναλτι, με τον αρχηγό της Αργεντινής να δηλώνει έξαλλος πως «οι Βραζιλιάνοι ελέγχουν τα πάντα...».

Ξανά η κριτική αφορούσε περισσότερο τον Μέσι και λιγότερο τους συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα, με τον Ντάνι Άλβες, αν και από την πλευρά των νικητών, να κάνει τρομερές δηλώσεις στη Marca:

«Έχει δίκιο, ο διαιτητής είχε μεγαλύτερη νευρικότητα και από εμάς. Τον καταλαβαίνω τον Μέσι... Αν η Βραζιλία χάσει, εμείς πάντοτε χάνουμε όλοι μαζί. Αν χάσει η Αργεντινή, τότε όλοι θεωρούν ότι ο Μέσι έχασε μόνος του...».

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα