Λάμπαρντ: Υποψήφιος για την θέση του προπονητή της εθνικής Καναδά

Newsroom
lampard-chelsea

bet365

Σύμφωνα με την «Telegraph», ο Φρανκ Λάμπαρντ είναι υποψήφιος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής Καναδά.

Η «Telegraph» αποκάλυψε με αποκλειστικό της δημοσίευμα πως ο Φρανκ Λάμπαρντ, που ψάχνεται για να επιστρέψει στους πάγκους, είναι υποψήφιος για να κάτσει στον πάγκο της εθνικής Καναδά.

Ο 45χρονος Άγγλος προπονητής βρίσκεται χωρίς δουλειά απ' όταν έλυσε την συνεργασία του με την Τσέλσι τον Ιούνιο του 2023, όπου είχε πάει ως προσωρινή λύση μέχρι να βρεθεί ο τεχνικός της ομάδας για τη νέα σεζόν, δηλαδή ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Φαίνεται, λοιπόν, πως η ομοσπονδία του Καναδά τον έχει στην λίστα της με τους πιθανούς υποψηφίους για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας ενόψει και της συμμετοχής της στο Copa America που θα γίνει το φετινό καλοκαίρι.

Πρόσφατα ο Φρανκ Λάμπαρντ είχε παρακολουθήσει προπονήσεις της εθνικής Αγγλίας την περίοδο που προετοιμαζόταν για τα φιλικά παιχνίδια με το Βέλγιο και την Βραζιλία στα τέλη του Μαρτίου.

Παρ' όλα αυτά δεν είνα δεδομένο πως ο Άγγλος τεχνικός θα είναι θετικός στο να πάει στην εθνική του Καναδά, αφού μπορεί να θέλει να επιστρέψει στους πάγκους, όμως αναζητεί και την κατάλληλη ευκαιρία.

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα