Μέσι: «Μερικοί δημοσιογράφοι με αντιμετώπιζαν ως αποτυχημένο»

Κώστας Τόπας
Μέσι: «Μερικοί δημοσιογράφοι με αντιμετώπιζαν ως αποτυχημένο»

bet365

Για την αμφισβήτηση που ένιωθε από μια μερίδα δημοσιογράφων μίλησε ο Λιονέλ Μέσι, πριν καταφέρει να κατακτήσει με την εθνική Αργεντινής το Copa America.

Πριν από μερικούς μήνες η Αργεντινή πανηγύρισε την κατάκτηση του Copa America, έπειτα απ' το 1993 επικρατώντας 1-0 της Βραζιλίας στο Μαρακανά. Αυτός ήταν και ο πρώτος τίτλος του Λιονέλ Μέσι με την «Αλμπισελέστε», με τον Αργεντινό αστέρα να διώχνει από πάνω του μία μεγάλη πίεση που τον βάραινε όλα αυτά τα χρόνια.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «ESPN» της πατρίδας του, ο 34χρονος επιθετικός μίλησε γι' αυτό το σπουδαίο επίτευγμα, την αμφισβήτηση που ένιωθε από μια μερίδα δημοσιογράφων αλλά και για τα συναισθήματα που ένιωθε εκείνη τη μέρα.

«Μετά από τόσα χρόνια ταλαιπωρίας, το να κατακτάς έναν τίτλο με την εθνική σου ομάδα είναι κάτι το ξεχωριστό. Υπήρχαν δημοσιογράφοι που με αντιμετώπιζαν ως αποτυχημένο και ότι δεν ένιωθα το βάρος της φανέλας. Όλα όσα κέρδισα ήταν σημαντικά, ήμουν τυχερός που κέρδισα πολλά τρόπαια στη σειρά στον σύλλογό μου και μάλιστα πολύ γρήγορα. Με την εθνική ομάδα άργησα να κατακτήσω κάτι, αλλά στο τέλος τα κατάφερα. Μου κόστισε πολλά για να πανηγυρίσω έναν τίτλο.

Όταν κερδίσαμε, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Το ονειρευόμουν τόσο πολύ που δεν κατάλαβα τι συνέβαινε εκείνη τη στιγμή. Ειλικρινά, το απολαμβάνω περισσότερο τώρα που βλέπω τις εικόνες παρά εκείνη τη στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα