Ο Μίνα απάντησε για την κόντρα του με τον Μέσι: «Δεν του κρατάω κακία» (vid)

Κώστας Τόπας
Ο Μίνα απάντησε για την κόντρα του με τον Μέσι: «Δεν του κρατάω κακία» (vid)

bet365

Δεν κρατάει καμία κακία ο Γέρι Μίνα, μετά το περιστατικό με τον Λιονέλ Μέσι στον αγώνα της Κολομβίας με την Αργεντινή για τα ημιτελικά του Copa America.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στην ημιτελική φάση του Copa America και οδηγήθηκαν στα πέναλτι. Εκεί, ο Λιονέλ Μέσι ξέσπασε κατά του Γεράι Μίνα, όταν ο Κολομβιανός αμυντικός έχασε το πέναλτι και ο αρχηγός της Αργεντινής θυμήθηκε τους χορούς που είχε κάνει απέναντι στην Ουρουγουάη.

Μάλιστα, ο τηλεοπτικός φακός τον συνέλαβε τον Μέσι να φωνάζει: «χόρεψε τώρα»!. Λίγες ημέρες αργότερα, ο Γέρι Μίνα μίλησε για το εν λόγω περιστατικό και τόνισε πως δεν κρατάει κακία στον Αργεντινό αστέρα της Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως πάντα θα τον σέβεται.

«Αυτό που συνέβη με τον Λέο είναι κάτι το οποίο μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Η ζωή κάνει κύκλους, δίνει ευκαιρίες για εκδίκηση, αλλά είμαι ήρεμος, γνωρίζω ότι ο Λέο είναι ένας υπέροχος άνθρωπος.

Τον Μέσι τον συνάντησα στην Μπαρτσελόνα και τον ευγνωμονώ για την υποστήριξη που μου παρείχε και πάντα θα τον σέβομαι», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα