Copa America - Αργεντινή: Η συγκλονιστική ιστορία πίσω από την «πεταλούδα» του Ακούνια (pic)

Βασίλης Τεμπέλης
Copa America - Αργεντινή: Η συγκλονιστική ιστορία πίσω από την «πεταλούδα» του Ακούνια (pic)

bet365

Ο Μάρκος Ακούνια πανηγύρισε την κατάκτηση του Copa America με μια πεταλούδα στην μπλούζα, πίσω από την οποία κρύβεται μια πολύ συγκινητική ιστορία. Η απώλεια της κόρης του φωτογράφου της Ράσινγκ Κλουπ.

Ήταν η νύχτα του Λιονέλ Μέσι. Η εθνική Αργεντινής νίκησε την αντίστοιχη της Βραζιλίας στο Μαρακανά και κατέκτησε το Copa America. Όλοι οι προβολείς έπεσαν πάνω στον 34χρονο σταρ της Αλμπισελέστε.

Λίγοι πρόσεξαν τον Μάρκος Ακούνια. Ο 29χρονος αριστερός μπακ-χαφ της Σεβίλλης πανηγύρισε με μία ειδική μπλούζα, πάνω στην οποία είχε αποτυπωθεί μια πεταλούδα και το όνομα Λους (φως δηλαδή).

Πίσω από το t shirt του «Ουέβο» κρύβεται μια συγκλονιστική, πολύ συγκινητική ιστορία. Λους ήταν η κόρη του φωτογράφου της πρώην ομάδας του Μάρκος Ακούνια, Ράσινγκ Κλουμπ, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 14 ετών πριν από δύο μήνες.

«Στις 4 Μαΐου έχασα την κόρη μου. Είναι απίθανο αυτό που έκανε ο Μάρκος. Έχει τεράστια καρδιά. Κλαίω συνέχεια και δεν μπορώ να σταματήσω», υποστήριξε ο Φάμπι ντε Σίρια σε δηλώσεις του στο 299 Deportes.

 

COPA AMERICA Τελευταία Νέα