Γουινέα: Τρεις νεκροί και 15 τραυματίες μετά τη νίκη κόντρα στην Γκάμπια

Γουινέα: Τρεις νεκροί και 15 τραυματίες μετά τη νίκη κόντρα στην Γκάμπια

Newsroom
camara_guinea

bet365

Τρεις άνθρωποι έχασαν τις ζωές τους και ακόμα 15 τραυματίστηκαν μετά τη νίκη της Γουινέας απέναντι στην Γκάμπια κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών.

Θρήνος στη Γουινέα. Λίγες ώρες μετά την πολύ μεγάλη νίκη της εθνικής ομάδας της χώρας στο Copa Africa απέναντι στην Γκάμπια, γνωστοποιήθηκε ότι τρεις άνθρωποι έχασαν τις ζωές τους κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών στην πόλη Κόγια.

Ο γιατρός Μάθιου Μούσα Τεμπεντούντο, γενικός επόπτης του νοσοκομείου του ομώνυμου νομού, γνωστοποίησε την τραγική είδηση, προσθέτοντας μάλιστα ότι πέρα από τους τρεις νεκρούς υπήρξαν και 15 τραυματίες κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών της νίκης της Γουινέας κόντρα στην Γκάμπια.

«Τρεις νεκροί και δεκαπέντε τραυματίες παρελήφθησαν στα επείγοντα μετά από διάφορα ατυχήματα στους δρόμους της Κογιάχ κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών. Μεταξύ των τριών νεκρών υπάρχουν δύο σοροί που κατατέθηκαν. Ο τρίτος πέθανε μόλις έφτασε στο νοσοκομείο», ανέφερε ο γιατρός στην ανακοίνωση του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA AFRICA Τελευταία Νέα