Σαλάχ: Αρνήθηκε αίτημα της Λίβερπουλ για εξέταση πριν από ματς της Αιγύπτου

Κώστας Ζάλιαρης
Σαλάχ: Αρνήθηκε αίτημα της Λίβερπουλ για εξέταση πριν από ματς της Αιγύπτου

bet365

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν θέλησε να κάνει εξέταση, όπως του ζήτησε η Λίβερπουλ, προτού εκείνος αγωνιστεί σε ολόκληρο το ματς της Αιγύπτου απέναντι στη Γουϊνέα φορώντας και το περιβραχιόνιο στο μπράτσο.

Ο «Φαραώ» φέρεται να έχει ακόμα ανησυχία για μερικές ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, από τη μέρα που αυτό το πρόβλημα τον ανάγκασε ν' αγωνιστεί μονάχα 33 λεπτά στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας απέναντι στην Τσέλσι.

Έχοντας ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα της πατρίδας του για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, ο Σαλάχ πεισμώνει και θέλει να βοηθήσει την Αίγυπτο, όμως, φέρεται ν' αδιαφόρησε για οδηγία της Λίβερπουλ.

Όπως αναφέρει ο διεθνής Τύπος, οι «κόκκινοι» του ζήτησαν να κάνει εξέταση πριν από το ματς με την Γουϊνέα, αλλά αυτός έπαιξε, οδήγησε την ομάδα του στη νίκη (1-0) και ο ομοσπονδιακός κόουτς, Εχάμπ Γκαλάλ, ανέφερε πως ο παίκτης θα φρόντιζε για το ιατρικό τεστ μετά την αναμέτρηση...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

COPA AFRICA Τελευταία Νέα