Σενεγάλη - Πράσινο Ακρωτήρι: Βασικός ο Γκάρι Ροντρίγκεζ, στον πάγκο ο Σισέ

Βασίλης Μπαλατσός
Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού, Γκάρι Ροντρίγκεζ ξεκινάει στη βασική ενδεκάδα του Πράσινου Ακρωτηρίου για των αγώνα της φάσης των «16» του Copa Africa κόντρα στη Σενεγάλη. Στον πάγκο για τους Σενεγαλέζους ο Παπέ Αμπού Σισέ.

Με μια αναμέτρηση με... ερυθρόλευκη «αύρα» ξεκινάει η σημερινή (25/1) δράση για τη φάση των «16» του Copa Africa. Πιο συγκεκριμένα η Σενεγάλη του κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού, Παπέ Αμπού Σισέ καλείται να αντιμετωπίσει το Πράσινο Ακρωτήρι του εξτρέμ των Πειραιωτών Γκάρι Ροντρίγκεζ, στις 18:00.

Ο Ροντρίγκεζ θα ξεκινήσει βασικός για το Πράσινο Ακρωτήρι, όντας ο πλέον καταλυτικός ποδοσφαιριστής της ομάδας του στη γραμμή κρούσης, έχοντας συμμετοχή και στα δυο γκολ της ομάδας του στη διοργάνωση (ένα γκολ και μια ασίστ). Από την άλλη ο Παπέ Αμπού Σισέ βρίσκεται στον πάγκο των Σενεγαλέζων για δεύτερο διαδοχικό ματς. Θυμίζουμε πως ο υψηλόσωμος στόπερ είχε ξεκινήσει στα πρώτα δύο παιχνίδια των ομίλων στο πλευρό του Αμπντού Ντιαλό, καθώς ο Καλιντού Κουλιμπαλί της Νάπολι ήταν εκτός με κορονοϊό.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, περιμένουν την ολοκλήρωση του αγώνα για να μάθουν ποιος εκ των δυο ποδοσφαιριστών θα επιστρέψει άμεσα στον Πειραιά και για ποιον πρέπει να κάνουν υπομονή. Θυμίζουμε πως εκτός έμειναν στη φάση των «16» η Γουϊνέα του Αγκιμπού Καμαρά και η Νιγηρία του Χένρι Ονιεκούρου, ενώ στα προημιτελικά προκρίθηκε το Καμερούν του Πιέρ Κούντε.