Copa Africa: Με το δεξί το Καμερούν, 2-1 τη Μπουρκίνα Φάσο!

Newsroom
Copa Africa: Με το δεξί το Καμερούν, 2-1 τη Μπουρκίνα Φάσο!

bet365

Με δυο εύστοχα πέναλτι του Αμπουμπακάρ, το Καμερούν υπερκέρασε το εμπόδιο της Μπουρκίνα Φάσο (2-1) και μπήκε με το δεξί στο Copa Africa.

Το Καμερούν τα βρήκε δύσκολα κόντρα στην Μπουρκίνα Φάσο, ωστόσο κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο της, καθώς επικράτησε 2-1 στην πρεμιέρα του Copa Africa. Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Αμπουμπακάρ, βασικός ο Κούντε του Ολυμπιακού (έγινε αλλαγή στο 64'), στον πάγκο ο γκολκίπερ του ΟΦΗ, Επασί. Το παιχνίδι άρχισε με ένα... δολοφονικό μαρκάρισμα του Γιαμπό στα 42 δευτερόλεπτα πάνω στον Φαΐ, ωστόσο ο παίκτης της Μπουρκίνα Φάσο αντίκρισε την κίτρινη κάρτα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μισάωρο, στο 23' είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μπαγιάλα κι ένα λεπτό αργότερα, άνοιξαν το σκορ. Φάση διαρκείας, με τον Ονανά να κάνει διαδοχική λάθη και τον Σανγκαρέ να πετυχαίνει το 1-0. Το Καμερούν αντέδρασε και πήγε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ. Δυο πέναλτι στο 40' και στο 45+3' έφεραν την ανατροπή, αφού ο Αμπουμπακάρ δεν αστόχησε! Μάλιστα, έγινε ο πρώτος παίκτης έπειτα από οκτώ χρόνια (Μόουζες) που σημειώνει δυο πέναλτι σε ένα ματς στη διοργάνωση. Καλύτερο το Καμερούν στην επανάληψη, είχε φάσεις, ενώ το γκολ που σημείωσε ο Αμπουμπακάρ ακυρώθηκε.

 

COPA AFRICA Τελευταία Νέα