Τσέφεριν: «Εκαναν ένα μεγάλο λάθος, αλλά είμαστε χαρούμενοι που είναι ξανά στο πλάι μας» (vid)

Κώστας Τόπας
Τσέφεριν: «Εκαναν ένα μεγάλο λάθος, αλλά είμαστε χαρούμενοι που είναι ξανά στο πλάι μας» (vid)

bet365

Την ικανοποίηση του εξέφρασε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν για το γεγονός ότι oι αγγλικές ομάδες με την μαζική τους αποχώρηση προκάλεσαν ισχυρό πλήγμα στην European Super League.

Άρσεναλ, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τότεναμ και Τσέλσι γνωστοποίησαν με ανακοίνωσή τους την αποχώρησή τους από την European Super League. Mετά τις αγγλικές ομάδες, σειρά στην πόρτα της εξόδου από τη Super League παίρνει η Μπαρτσελόνα και η Μίλαν!

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν με νέο μήνυμά του εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι δεν προχωράει το σχέδιο της European Super League, ενώ θέλησε να στείλει κι ένα μήνυμα στις ομάδες που αποχώρησαν από αυτή τη νέα κλειστή λίγκα.

«Είπα χθες ότι είναι θαυμάσιο να αναγνωρίσουμε ένα λάθος, και αυτοί οι σύλλογοι έκαναν ένα μεγάλο λάθος. Τώρα όμως επιστρέφουν στο πλάι μας και ξέρω ότι έχουν πολλά να προσφέρουν, όχι μόνο στις διοργανώσεις μας αλλά και σε όλο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Το σημαντικό τώρα είναι να προχωρήσουμε, να ξαναχτίσουμε την ενότητα που απολαμβάναμε πριν απ' όλο αυτό και να προχωρήσουμε μαζί μπροστά», τόνισε χαρακτηριστικά,

Διαβάστε επίσης:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα