Μπάγερν – Παρί Σεν Ζερμέν: Ασίστ Νεϊμάρ, γκολ ο Μπαπέ και 0-1 στο 3’! (vid)

Gazzetta team
Μπάγερν – Παρί Σεν Ζερμέν: Ασίστ Νεϊμάρ, γκολ ο Μπαπέ και 0-1 στο 3’! (vid)

bet365

Νεϊμάρ και Κιλιάν Μπαπέ συνεργάστηκαν ιδανικά στην κόντρα και ο Γάλλος σταρ νίκησε τον Μάνουελ Νόιερ για το 0-1, σημειώνοντας το δεύτερο ταχύτερο γκολ της Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League (148 δευτερόλεπτα).

Το 26ο γκολ στην καριέρα του στο Champions League είναι γεγονός. Και καταγράφηκε σε χρόνο… ρεκόρ μέσα στην χιονισμένη Απρίλιο μήνα «Allianz Arena», για να δώσει από νωρίς «φτερά» πρόκρισης στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν χρειάστηκε πάνω από 3 λεπτά για να βρεθεί στην αγαπημένη του θέση, μόνος του στην αντεπίθεση και αξιοποίησε ιδανικά τη μπαλιά του Νεϊμάρ, εκτελώντας τον Μάνουελ Νόιερ κάτω από τα πόδια.

Αυτό ήταν το 2ο ταχύτερο γκολ της Παρί στον θεσμό (148''), μετά από εκείνο του Ντάνι Άλβες και πάλι κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου το 2017 (84''). Μάλιστα, ήταν και το ταχύτερο που δέχονται οι Βαυαροί σε νοκ-άουτ αναμέτρηση του Champions League μετά από 11 χρόνια και το γκολ του Γουέιν Ρούνεϊ (63 δευτερόλεπτα).

Παράλληλα, ο Νεϊμάρ σημείωσε την 25η ασίστ στα «αστέρια», κορυφαία επίδοση στον θεσμό από τη σεζόν 2013-14 που έκανε το ντεμπούτο του.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα