Ο Κάιπερς κατσαδιάζει τον Μέσι: «Δείξε μου σεβασμό, πάντα κάνεις το ίδιο!» (vid)

Gazzetta team
Ο Κάιπερς κατσαδιάζει τον Μέσι: «Δείξε μου σεβασμό, πάντα κάνεις το ίδιο!» (vid)

bet365

Στο ντοκιμαντέρ «Man in the Middle» της UEFA για τους διαιτητές, ξεχωρίζει στιχομυθία μεταξύ του Ολλανδού διαιτητή Μπιόρν Κάιπερς και του Λιονέλ Μέσι, στον πρώτο ημιτελικό του Champions League 2018-19 μεταξύ Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ.

Πολλές και ενδιαφέρουσες εικόνες αναμένεται να μας προσφέρει το ντοκιμαντέρ της UEFA για τους διαιτητές με τίτλο «Man in the Middle» (Ο Άνθρωπος στην Μέση). Το τρέιλερ, άλλωστε, αρχίζει με στιχομυθία του Ολλανδού Μπιόρν Κάιπερς με τον Λιονέλ Μέσι, στον πρώτο ημιτελικό του Champions League 2018-19 μεταξύ Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ.

«Μέσι! Πάμε! Βιάσου, δείξε μου σεβασμό. Το κάνεις πάντα. Πάμε!» φωνάζει ο Κάιπερς στον Μέσι, θεωρώντας ότι χάνει χρόνο επίτηδες. Το ίδιο ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει και την στιγμή όπου ο Τσουνέιτ Τσακίρ, μέσω του VAR, ακυρώνει το γκολ του Σέρχιο Αγουέρο που θα έδινε την πρόκριση στην Μάντσεστερ Σίτι εις βάρος της Τότεναμ, στα προημιτελικά.

Χάρη στο ντοκιμαντέρ, έχουμε την δυνατότητα να ακούσουμε τις οδηγίες που έλαβε ο Τούρκος διαιτητής για να πάρει την (καθοριστική) απόφαση να μην μετρήσει το γκολ του Αργεντινού επιθετικού των Πολιτών.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα