Ο Οζίλ δεν ξεχνάει την Ρεάλ και αποθέωσε Ράμος και Μπενζεμά (pics)

Κώστας Τόπας
Ο Οζίλ δεν ξεχνάει την Ρεάλ και αποθέωσε Ράμος και Μπενζεμά (pics)

bet365

Ο Μεσούτ Οζίλ δεν ξεχνάει τη Ρεάλ και μετά τη σπουδαία νίκη των Μαδριλένων επί της Ίντερ με 3-2, αποθέωσε τους πρώην συμπαίκτες τους, Καρίμ Μπενζεμά και Σέρχιο Ράμος.

Εχουν περάσει περίπου επτά χρόνια από τότε που ο Γερμανός μεσοεπιθετικός άφησε την Μαδρίτη για να μετακομίσει στο Λονδίνο για λογαριασμό της Άρσεναλ. Ωστόσο, μέχρι σήμερα η Ρεάλ παραμένει στην καρδιά του, εκφράζοντας την υποστήριξή του στους «μερένγκες» μετά τη νίκη κόντρα στους «νερατζούρι».

Την τιμητική τους είχαν οι Καρίμ Μπενζεμά και Σέρχιο Ράμος, καθώς ο Μεσούτ Οζίλ μίλησε με τα καλύτερα λόγια, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, για τους πρώην συμπαίκτες του.

«Δεν σταματάει να σκοράρει», έγραψε λίγα λεπτά μετά το γκολ του Μπενζεμά ενώ στο τέλος της αναμέτρησης αποθέωσε και τον Ισπανό στόπερ των Μαδριλένων: «Πραγματικά πολύ δυνατή εμφάνιση από την Ίντερ μέχρι στιγμής, αλλά ο Ράμος (ο καλύτερος αμυντικός στον κόσμο σκόραρε 100 γκολ για την Ρεάλ) και ο αδερφός μου Μπενζεμά σκοράρουν (όπως πάντα)», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα