Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» σε... ακτίνες

Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» σε... ακτίνες

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» σε... ακτίνες

bet365

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στο Μάντσεστερ γνωρίζοντας την ήττα με 3-0, παρουσιάζοντας ένα καλό πρόσωπο στο δεύτερο μέρος. Το gazzetta.gr περνά τους ποδοσφαιριστές του Μαρτίνς από... ακτίνες.

Σα: Εξαιρετικός! Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού, δεν ευθύνεται σε κανένα από τα γκολ που δέχτηκε η ομάδα του, ενώ αντίθετα έχει κάποιες σημαντικές επεμβάσεις στο διάστημα που πίεσε πολύ η Σίτι. Βρέθηκε σε καλό βράδυ στο Μάντσεστερ.

Ραφίνια: Δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα από την πλευρά του, καθώς η Σίτι αναπτύχθηκε περισσότερο από την άλλη πλευρά του γηπέδου. Όσες φορές προσπάθησε να το κάνει από την πλευρά του Βραζιλιάνου, η εμπειρία του φάνηκε και... καθάρισε όλες τις φάσεις.

Σεμέδο: Δεν ήταν και τόσο σταθερός στο πρώτο ημίχρονο, βελτιώθηκε στην επανάληψη. Έκανε κάποια λάθη που δεν τα πλήρωσε και πρόλαβε στο 84' τον Ζεσού που ήταν έτοιμος να πλασάρει για το 3-0...

Σισέ: Αντίθετα, ο άλλος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού είχε κάποια προβληματάκια. Έκανε λάθος μεταβιβάσεις, με την ομάδα του να μην τις... πληρώνει. Είναι εκείνος που πέφτει πάνω στον Ζεσούς στο δεύτερο γκολ, αλλά δεν μπορεί να του καταλογίσει κάποιος ευθύνη.

Χολέμπας: Δεν βρέθηκε σε καλό βράδυ. Ευθύνεται και στα δύο τέρματα της Σίτι, χάνει τους αντιπάλους και από εκεί και πέρα έρχονται τα γκολ. Οι αντίπαλοι έκαναν σχεδόν όλες τις προσπάθειες από εκείνη την πλευρά καθώς είναι αντιληφθεί την αδυναμία του Ολυμπιακού... Στο επιθετικό κομμάτι έκανε ένα καλό ανέβασμα κι απείλησε με σέντρα σουτ.

Εμβιλά: Έχει κάνει και καλύτερα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Δέχτηκε αρκετή πίεση από τους αντιπάλους, απέφυγε κάποιο μεγάλο λάθος όμως. Σε γενικές γραμμές ήταν σταθερός χωρίς να κάνει το κάτι παραπάνω όπως μας έχει συνηθίσει.

Καμαρά: Είχε αρκετά προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο, με την Σίτι να κυριαρχεί στο γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, βελτιώθηκε και με τον Ολυμπιακό να παίρνει μέτρα στο γήπεδο ανέβηκε και η απόδοσή του, μέχρι να δώσει την θέση του στον Μασούρα.

Μπουχαλάκης: Ο Μαρτίνς τον έκανε αλλαγή στο ημίχρονο καθώς παραπονέθηκε για ενοχλήσεις. Στο πρώτο μέρος δεν μπόρεσε να περιορίσει τους αντιπάλους, με την Σίτι να κυριαρχεί στη μεσαία γραμμή.

Βαλμπουενά: Από τους πλέον δραστήριους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Εκείνος έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του στο 54' όταν μετά από πίεση των συμπαικτών του σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Ραντζέλοβιτς: Έπαιξε 45 λεπτά, δεν μπόρεσε να βοηθήσει καθώς ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε αρκετά να περάσει την περάσει την σέντρα, κάτι που στοίχισε στον ίδιο. Όταν είχε την μπάλα στα πόδια προσπάθησε, χωρίς να καταφέρει να δημιουργήσει κάτι.

Ελ Αραμπί: Ο φορ του Ολυμπιακού ήταν αποκομμένος για 45 λεπτά, αλλά στο δεύτερο μέρος είχε την μία δική του στιγμή! Αρχικά, είναι εκείνος που πίεσε στη πρώτη ευκαιρία της ομάδας του με τον Βαλμπουενά, ενώ στη συνέχεια για λίγο με προβολή δεν βρήκε την μπάλα στο 61' ώστε να την στείλει στα δίχτυα. Έδωσε τη θέση του στον Χασάν στο τελευταίο τέταρτο.

Πέπε: Μπήκε στο παιχνίδι με την έναρξη του δεύτερου μέρους. Πέρασε μια καλή μπαλιά στον Ελ Αραμπί που έβγαλε με δυσκολία ο Έντερσον. Πέρα από εκεί δεν φάνηκε, χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα στη μεσαία γραμμή, με εξαίρεση το σουτ του Κανσέλο για το 3-0 που δεν προλαβαίνει να σταματήσει.

Μπρούμα: Ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους που ο Ολυμπιακός έδειξε καλύτερο πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο! Ανέβασε κατά πολύ την απόδοση των «ερυθρολεύκων». Πολύ κινητικός και αν ο Ολυμπιακός είχε καταφέρει να βρει γκολ σε μεγάλο βαθμο θα οφειλόταν σε εκείνον.

Μασούρας: Δεν φάνηκε καθόλου από το λεπτό που μπήκε στην αναμέτρηση...

Χασάν: Λίγα λεπτά μετά την είσοδό του έγινε το 2-0 και κάπου εκεί όλα τέλειωσαν... Δεν κατάφερε να πάρει μπάλα στην επίθεση.

Σουντανί: Μπήκε αργά στο παιχνίδι και δεν μπορεί να κριθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα