«Ο Βίλας-Μπόας σε 2-3 χρόνια θα αποσυρθεί από την προπονητική»

«Ο Βίλας-Μπόας σε 2-3 χρόνια θα αποσυρθεί από την προπονητική»

«Ο Βίλας-Μπόας σε 2-3 χρόνια θα αποσυρθεί από την προπονητική»

bet365

Στην πρόθεση του Αντρέ Βίλας-Μπόας να αποσυρθεί από την προπονητική σε 2-3 χρόνια αναφέρθηκε ο μάνατζερ του, Κάρλος Γκονσάλβες.

Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας βρίσκεται από τον περασμένο Μάιο στον πάγκο της Μαρσέιγ, ωστόσο σύμφωνα με τον μάνατζερ του, Κάρλος Γκονσάλβες δεν αποκλείεται να κλείσει την καριέρα του στους «Φωκαείς» σε 2-3 χρόνια.

«Νομίζω πως θα μείνει άλλα 2-3 χρόνια στους πάγκους και έπειτα θα σταματήσει να κοουτσάρει. Αυτή ήταν πάντα η σκέψη του. Μπορεί η Μαρσέιγ να αποτελέσει τον τελευταίο σταθμό της καριέρας του», δήλωσε ο Πορτογάλος ατζέντης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 43χρονος προπονητής είχε διατυπώσει την σκέψη του για αποχώρηση από τους πάγκους και πριν από λίγα χρόνια.

«Το πάθος μου για το ποδόσφαιρο με κάνει να ζω με μεγάλη ένταση για 11 μήνες και να αφοσιώνομαι σε αυτό, αλλά νομίζω πως η ζωή επιτρέπει να χαρείς κι άλλα πράγματα. Για μένα υπάρχει ένα όριο και στα επόμενα πέντε με δέκα χρόνια θα έχω σταματήσει.

Το να αγωνιστώ στο Dakar Rally είναι μία εμπειρία ζωής για μένα και κάτι που γνωρίζω ότι πρέπει να κάνω. Από πάθος έγινε υποχρέωση και πλέον είναι ένας στόχος ζωής, αλλά θα μπορώ να το κάνω μόνο όταν φύγω από το ποδόσφαιρο. Θα το κάνω», είχε πει χαρακτηριστικά.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα