ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ομόνοια: Βρέθηκε και δεύτερο κρούσμα κορονοϊού!

Ομόνοια: Βρέθηκε και δεύτερο κρούσμα κορονοϊού!

Ομόνοια: Βρέθηκε και δεύτερο κρούσμα κορονοϊού!

Στην Ομόνοια βρέθηκε και δεύτερο κρούσμα κορονοϊού, όπως ανακοινώθηκε σχετικά από τις αρμόδιες Αρχές και δεδομένα οι Κύπριοι έχουν πρόβλημα.

Να θυμίσουμε πως το πρώτο κρούσμα ήταν παίκτης που είχε παίξει βασικός εναντίον του Ολυμπιακού και ήταν στο ίδιο δωμάτιο με ποδοσφαιριστή που ήταν στην αρχική 11άδα των Κύπριων (ονόματα δεν ανακοινώθηκαν ούτε υπήρξε επιβεβαιώση). Μετά και τον νέο έλεγχο προέκυψε και δεύτερο κρούσμα. Το πρωτόκολλο των ευρωπαϊκών αγώνων ορίζει πως μία ομάδα εάν έχει 13 παίκτες διαθέσιμους (12 και έναν γκολκίπερ) μπορεί να γίνει το παιχνίδι.
 
Η επίσημη ενημέρωση από το αρμόδιο Υπουργείο για την Ομόνοια (που έγινε προς τα κυπριακά ΜΜΕ), προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού για το θέμα:
 
«Το 2ο άτομο είναι ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας που εντοπίστηκε μετά από επανέλεγχο που έκανε η ομάδα σύμφωνα με τα πρωτόκολλα της ΚΟΠ και της UEFA».
 
Η ανακοίνωση της Ομόνοιας:
 
Ενημερώνουμε πως κατά τον προγραμματισμένο σημερινό έλεγχο από τον οποίο πέρασε η ομάδα ενόψει του Ευρωπαϊκού μας αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, έχει εντοπιστεί ένας ποδοσφαιριστής θετικός στη νόσο COVID-19. Τα υπόλοιπα δείγματα ήταν αρνητικά.
 
Ο ποδοσφαιριστής έχει τεθεί σε αυτοπεριορισμό και θα εφαρμόσει τις διαδικασίες που προβλέπονται από το πρωτόκολλο της κυβέρνησης.
 
Διαχειριζόμαστε την κατάσταση με προσοχή, ακολουθώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα και πάντα έχοντας ως κορυφαία προτεραιότητα τη διασφάλιση της υγείας όλων όσων αποτελούν την ποδοσφαιρική μας ομάδα.