Κορονοϊός: 13 κρούσματα από μια αγκαλιά στη Μακάμπι του Δώνη, ζητά αναβολή με Ζάλτσμπουργκ (pic)

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
Κορονοϊός: 13 κρούσματα από μια αγκαλιά στη Μακάμπι του Δώνη, ζητά αναβολή με Ζάλτσμπουργκ (pic)

bet365

Στον... αέρα το ματς της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τη Ζάλτσμπουργκ, αφού 13 μέλη της ομάδας του Δώνη βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό.

Έξι παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ και επτά μέλη του τεχνικού τιμ βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, με τις πρώτες πληροφορίες από το Ισραήλ να κάνουν λόγο πως ο Γιώργος Δώνης δεν είναι ανάμεσά τους. Η Μακάμπι θα ζητήσει από την UEFA την αναβολή της ανάμετρησης με τη Ζάλτσμπουργκ για τα Play off του Champions League, ωστόσο η Ομοσπονδία θα αποφασίσει για την τύχη της αναμέτρησης (Τρίτη, 22/9). Βέβαια, τη δεδομένη στιγμή θεωρείται δύσκολο να μη διεξαχθεί το ματς. Οσο για την πανηγυρική φωτογραφία, έχει την... ιστορία της, μιας και ο ξανθός παίκτης, ο Νταν Γκλέιζερ, είναι αυτός που βρέθηκε πρώτος θετικός στον κορονοϊό και οι παίκτες που τον αγκαλιάζουν διαγνώσθηκαν θετικοί λίγες ώρες αργότερα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα