Κρέσπο: «Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στην πρόκριση»

Σταύρος Σουντουλίδης
Κρέσπο: «Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στην πρόκριση»

bet365

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπενφίκα και έδειξε σίγουρος ότι στο γήπεδο οι παίκτες του «Δικεφάλου» θα δώσουν το 100%.

Ο Ισπανός στόπερ του ΠΑΟΚ φάνηκε αρκετά «διαβασμένος», το παραδέχθηκε και ο Αμπέλ Φερέιρα, τόσο για τη δυναμική και την εικόνα που έχει από την Μπενφίκα, αλλά και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ίδιος και οι συμπαίκτες του λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, με «έπαθλο» το εισιτήριο για τα playoffs.

«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% στον εαυτό μας και στον στόχο που θέλουμε να πετύχουμε κόντρα στην Μπενφίκα. Είναι μια ομάδα αρκετά επιθετική. Ασκούν πίεση χωρίς την μπάλα, έχουν πολύ καλό παιχνίδι μεταξύ των γραμμών και μεγάλη ποιότητα. Είναι μια μεγάλη ομάδα, αλλά και εμείς έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας και στη δουλειά που έχουμε κάνει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση», τόνισε στο ξεκίνημα των δηλώσεων του ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο.

Τόσο η παρουσία του Αμπέλ Φερέιρα, όσο κι αυτή του Άντρια Ζίβκοβιτς, λειτούργησε ώστε στον ΠΑΟΚ να γνωρίζουν πολλά πράγματα από την αγωνιστική κατάσταση των «Αετών της Λισαβόνας».

«Σίγουρα γνωρίζει πολύ καλά την Μπενφίκα. Έχουμε δουλέψει καλά σ’ όλες τις γραμμές και είναι στο δικό μας χέρι να δείξουμε στο γήπεδο όλα όσα μας έχει δείξει ο προπονητής. Ο Άντρια μας είπε ότι είναι μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα. Έχει χαρακτηριστικά που μπορεί να δώσει το κάτι διαφορετικό στο γήπεδο και σίγουρα θα βοηθήσει την ομάδα», υποστήριξε ο Ισπανός αμυντικός, που είναι έτοιμος να αγωνιστεί ως δεξιός μπακ-χαφ. «Είμαι εδώ έτοιμος να δώσω το 100% και να βοηθήσω την ομάδα είτε αγωνιστώ ως δεξιός μπακ, είτε οπουδήποτε αλλού», είπε και πρόσθεσε:

«Από πέρσι η αλλαγή σχηματισμού πιο συμπαγή. Είμαστε μια ομάδα με σοβαρότητα και πειθαρχία, μια ομάδα που θέλει να εκμεταλλευτεί τα δυνατά σημεία της και τα αδύνατα των αντιπάλων μας. Νιώθουμε εμπιστοσύνη σ’ αυτό που κάνουμε στο γήπεδο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα