Οριγκί για το γκολ κόντρα στην Μπαρτσελόνα: «Αν δεν ήμουν σε καλή μέρα θα το είχα στείλει στην κερκίδα»

Gazzetta team
Οριγκί για το γκολ κόντρα στην Μπαρτσελόνα: «Αν δεν ήμουν σε καλή μέρα θα το είχα στείλει στην κερκίδα»

bet365

Ο Ντιβόκ Οριγκί θυμήθηκε το χρυσό του γκολ μετά το κόρνερ του Αλεξάντερ-Άρνολντ απέναντι στην Μπαρτσελόνα και ανέφερε ότι σε άλλον αγώνα η μπάλα θα είχε καταλήξει στην… εξέδρα του «Κοπ».

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από την μεγαλύτερη ενδεχομένως ανατροπή που έχει γνωρίσει ποτέ το κοινό της Λίβερπουλ και του «Άνφιλντ» κι ακόμα οι μνήμες είναι νωπές.

Ο Ντιβόκ Οριγκί, ο ήρωας των Reds που πέτυχε το 4ο και καθοριστικό γκολ θέτοντας νοκ-άουτ την Μπαρτσελόνα κλήθηκε να τις ανακαλέσει σε συνέντευξή του στο BT Sport και περιγραφή των σκηνών δίνουν την εντύπωση ότι το ματς τελείωσε χθες.

Ο Βέλγος στράικερ προσομοίωσε ξανά την εμπειρία του αγώνα και μοιράστηκε τις σκέψεις που είχε κατά τη διάρκειά του και φυσικά στη φάση της «χρυσής» κομπίνας με τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, από την οποία ξεκίνησε το 4-0.

«Συνέβησαν όλα τόσο γρήγορα. Όταν μπήκε το γκολ, ακόμα και πνευματικά σου παίρνει λίγο χρόνο για να το συνειδητοποιήσεις. Υπάρχουν παιχνίδια που κάποιες φορές θα έχεις πολλά στο κεφάλι σου και δεν θα μπορείς να βρεθείς στη ζώνη του… λυκόφωτος, αλλά σε εκείνο πραγματικά είχα συνδεθεί σε αυτήν και όλα έρρεαν πολύ πιο εύκολα. Πιθανόν σε μια κακή μέρα η μπάλα να πήγαινε στις εξέδρες-και δεν νομίζω ότι θα με κατηγορούσαν διότι ήταν αρκετά δύσκολη μπαλιά- αλλά εξελίχθηκε καλά, όλα κούμπωσαν και αποδείξαμε πόσο σε τι τροχιά βρισκόταν η ομάδα σε εκείνο το παιχνίδι», δήλωσε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια ανέλυσε τη συνεργασία με τον συμπαίκτη του στη φάση του κόρνερ.

«Η αλήθεια είναι ότι είδα την μπάλα να έρχεται. Κοιτούσα ποιος είχε πάρει την εκτέλεση διότι θα άλλαζε και η θέση μου. Είδα τον Τρεντ να κοιτάζει προς την περιοχή και νομίζω τα βλέμματά μας συναντήθηκαν στιγμιάια. Κατάλαβα ότι θα κάνει κάτι ενστικτωδώς και μόλις κλώτσησε την μπάλα κοίταξα πίσω και είδα Πικέ και Τερ Στέγκεν να είναι στη μέση, με την αριστερή πλευρά της περιοχής ελεύθερη. Ήταν ένα δύσκολο σουτ και ήμουν απλά χαρούμενος. Νομίζω ότι είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Σίγουρα είχα δουλέψει τα τελειώματά μου και ήταν σημαντικό για μένα, αλλά μετράει και η στιγμή».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα