Μπριζ – Γαλατάσαραϊ 0-0: Ισοπαλία προβάδισμα για Γαλατά (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Μπριζ – Γαλατάσαραϊ 0-0: Ισοπαλία προβάδισμα για Γαλατά (vid)

bet365

Χωρίς γκολ έμεινε το Μπριζ-Γαλατάσαραϊ, με την ισοπαλία να δίνει στους Τούρκους μικρό πλεονέκτημα για τη ρεαλιστική διεκδίκηση της 3ης θέσης, σε ένα όμιλο όπου δεσπόζουν Ρεάλ και Παρί.

Ουσιαστικά ήταν η μάχη για την 3η θέση. Με Ρεάλ και Παρί στον όμιλο θα είναι τρομερά δύσκολο έως ακατόρθωτο για να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο. Οπότε, ρεαλιστικά, ο μεταξύ τους νικητής παίρνει προβάδισμα για να συνεχίσει στο Europa League. Επειδή όμως δεν υπήρξε τέτοιος στο Μπριζ-Γαλατάσαραϊ, η ισοπαλία χωρίς γκολ έδωσε τον πολύτιμο εκτός έδρας πόντο στους φιλοξενούμενους.

Η Μπριζ είχε δοκάρι που ήταν και η μεγαλύτερη στιγμή στο ματς, αλλά απέτυχε να πάρει τρίποντο σε φάση ομίλων και ξεκίνησε με μικρό μειονέκτημα, ενώ ποτέ της δεν έχει προκριθεί σε φάση νοκ άουτ. Η Γαλατά πάλι, παρέμεινε χωρίς νίκη εκτός έδρας στην Ευρώπη γενικότερα από τον Φεβρουάριο του 2013, μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες και 14 ήττες.

Μπριζ (Φαμπιάν Μερκαντάλ): Μινιολέ, Μάτα, Μίτροβιτς, Ντέλι, Ρίκα, Φόρμερ, Ριτς (86' Αλβαρες), Βανάκεν, Οκερέκε (60' Οπέντα), Ντένις (73' Ντανέ), Ντιατά

Γαλατάσαραϊ (Φατίχ Τερίμ): Μουσλέρα, Μαριάνο (90' Οζμπαϊρακλί), Τεϊσέιρα, Ναγκατόμο, Λουγιντάμα, Ν'Ζονζί, Φεγκουλί, Λεμινά (60' Μορ), Σερί, Μπάμπελ, Φαλκάο.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα