Μπίσεσβαρ: «Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε στο γήπεδο ποιοι είμαστε»

Μπίσεσβαρ: «Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε στο γήπεδο ποιοι είμαστε»

Μπίσεσβαρ: «Ήρθε η ώρα να αποδείξουμε στο γήπεδο ποιοι είμαστε»

bet365

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ήταν ξεκάθαρος στην συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς με τον Άγιαξ. «Δεν θα ήμουν εδώ, αν δεν πίστευα στην πρόκριση»! ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ επέστρεψε στο Άμστερνταμ, «νιώθω σαν να ήρθα να παίξω στο σπίτι μου» όπως είπε χαρακτηριστικά στην συνέντευξη Τύπου στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα».

Ο Μπίσεσβαρ έδειξε αισιόδοξος και δεν το έκρυψε. «Δεν θα ήμουν εδώ, αν δεν το πίστευα. Είμαστε μια δεμένη ομάδα, παίζουμε ο ένας για τον άλλον, ήρθε η ώρα να το αποδείξουμε στο γήπεδο και να δώσουμε τη δική μας απάντηση. Κάθε ομάδα έχει τις δικές της δυνατότητες, πρέπει να δούμε τις αδυναμίες του αντιπάλου, πιστεύω στην ομάδα, πιστεύω στον προπονητή».

- Τι πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ περισσότερο από τον Άγιαξ;

«Όλα εξαρτώνται από τα 15 λεπτά, εμείς είχαμε στο πρώτο ματς το προτέρημα, τώρα θα το έχει ο Άγιαξ, ξέρουμε πως παίζει, αλλά εμείς θέλουμε να προκριθούμε γιατί το αξίζουμε»

- Πως είναι που επιστρέφεις στην Ολλανδία;

«Είναι σαν να έρχομαι στο σπίτι μου. Ήμασταν και πριν τρεις εβδομάδες. Μας δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα».

- Πως βλέπεις τον Άγιαξ;

«Όπως τον βλέπει κάθε φίλαθλος. Πέρσι πήγε μακριά στο Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν πολύ καλό για το ολλανδικό ποδόσφαιρο, αλλά η φετινή χρονιά είναι διαφορετική, τώρα πρέπει να προκριθεί και εμείς θέλουμε να του το κάνουμε πιο δύσκολο».

- Τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να πάρει την πρόκριση;

«Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που μας δόθηκαν στο πρώτο παιχνίδι. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες που δεν τις αξιοποιήσαμε στο ματς της Τούμπας. Τώρα πρέπει να κάνουμε το απόλυτο».

- Βλέπεις κάποιες αμυντικές αδυναμίες στον Άγιαξ, όπως είπες μετά το πρώτο παιχνίδι;

«Πιστεύω ότι πέρα από τα δύο γκολ, είχαμε κι άλλες δύο μεγάλες ευκαιρίες, το ότι είχαμε λιγότερο την μπάλα δεν σημαίνει ότι δεν είχαμε ευκαιρίες. Πρέπει να διατηρήσουμε την ηρεμία μας, να είμαστε λίγο πιο μαζεμένοι στο γήπεδο και να αξιοποιήσουμε την κάθε ευκαιρία».

- Είναι ένα έξτρα κίνητρο να παίζεις μπροστά σε ένα κοινό που σε γνωρίζει καλά.

«Θέλω να γράψω ιστορία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει ως παίκτης να βγάλεις ότι έχεις μέσα σου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα