Ολυμπιακός: Στην pole position για το αρχικό σχήμα με την Πάφο οι Ποντένσε και Στρεφέτσα
Στον Ολυμπιακό αναμένουν να ξεκαθαρίσει πλήρως το status του τραυματισμού του Ζέλσον Μαρτίνς από το παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό. Ανεξαρτήτως της τελικής γνωμάτευσης δεν μοιάζει εύκολο να είναι ΟΚ για το Ολυμπιακός - Πάφος στην πρεμιέρα των Πειραιωτών στη League Phase του θεσμού του Champions League και στο γήπεδο Καραϊσκάκη.
Με τα υπάρχοντα δεδομένα ο φορτσάτος (με γκολ και ασίστ με τον Πανσερραϊκό) Ντάνιελ Ποντένσε και ο Στρεφέτσα που μπήκε αλλαγή το Σάββατο βρίσκονται σε πρώτο πλάνο για το αρχικό σχήμα. Να θυμίσουμε πως οι εξτρέμ της ευρωπαϊκής λίστας των Ερυθρόλευκων είναι οι Ποντένσε, Ζέλσον Μαρτίνς, Στρεφέτσα και Πνευμονίδης (λίστα Β' Ακαδημία). Από τους άλλους παίκτες στη λίστα ως εξτρέμ έχουν χρησιμοποιηθεί κυρίως οι Ροντινέι και Τσικίνιο. Προφανώς βέβαια και υπάρχει ένα γεμάτο διήμερο για να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις.
Η λίστα ανά θέσεις
- Γκολκίπερ: Τζολάκης, Πασχαλάκης και θα προστεθεί και Έξαρχος (από τη λίστα Β')
- Στόπερ: Μπιανκόν, Καλογερόπουλος, Ρέτσος και Πιρόλα
- Ακραία μπακ: Ροντινέι, Κοστίνια, Ορτέγα και Μπρούνο Ονιεμαέτσι
- Μέσοι: Έσε, Γκαρθία, Ντιόγκο Νασιμέντο, Τσικίνιο, Σιπιόνι, Μουζακίτης (λίστα Β' Ακαδημία) και Λιατσικούρας (λίστα Β' Ακαδημία)
- Εξτρέμ: Ποντένσε, Ζέλσον Μαρτίνς, Στρεφέτσα και Πνευμονίδης (λίστα Β' Ακαδημία)
- Στράικερ: Ελ Καμπί, Γιάρεμτσουκ και Ταρέμι
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Galacticos LIVE by Interwetten: Ο Ελ Κααμπί απέρριψε μυθική πρόταση, ανανέωση Μάνταλου και ο Πινέδα
- Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό: «Εγώ θέλω να μείνω εδώ» - Το ρεπορτάζ του Κ. Νικολακόπουλου για το «όχι» σε μυθική πρόταση από Σ. Αραβία
- Ολυμπιακός: Το story του Καμπελά εν μέσω των φημών ότι πάει στην Ναντ
