Μάντσεστερ Σίτι: Ο Ρόι Κιν κατακεραύνωσε ξανά τον Χάαλαντ

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Ρόι Κιν κατακεραύνωσε ξανά τον Χάαλαντ

Newsroom
Χάαλαντ

bet365

Λίγες ημέρες αφότου τον χαρακτήρισε «παίκτη της τέταρτης κατηγορίας», ο Ρόι Κιν «ξαναχτύπησε» κριτικάρωντας εκ νέου τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά στο μεγάλο ντέρμπι στο «Έτιχαντ» ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ, καθώς κινήθηκε σε ρηχά νερά και έμεινε μακριά από ένα κρίσιμο γκολ που θα βοηθούσε την ομάδα του να συνεχίσει ακάθεκτη προς τον τίτλο. Η εμφάνισή του μάλιστα οδήγησε τον θρύλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόι Κιν, να ξεσπαθώσει εναντίον του με σκληρή κριτική και βαριούς χαρακτηρισμούς. «Το επίπεδο του γενικότερου παιχνιδιού του είναι πάρα πολύ φτωχό. Μοιάζει σχεδόν με παίκτη τέταρτης κατηγορίας», είπε συγκεκριμένα.

Μετά το παιχνίδι των «Πολιτών» μέσα στο «Μπερναμπέου» κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης για τα προημιτελικά, ο Ρόι Κιν επανήλθε κριτικάροντας ξανά τον Νορβηγό στράικερ και τόνισε ξανά ότι το γενικότερο παιχνίδι του δεν είναι αρκετά καλό!

Πιο συγκεκριμένα, οι Κάραγκερ, Ράιτ και Νέβιλ συζήτησαν τα σχόλια του Ρόι Κιν στην εκπομπή τους με την πλειψηφία να συμφωνεί με τις παρατηρήσεις του Ιρλανδού αλλά όχι με τον χαρακτηρισμό «παίκτης τέταρτης κατηγορίας». Μιλώντας για τα σχόλιά του μετά τον αγώνα, ο Κιν δήλωσε: «Δεν ξέρω τι το σπουδαίο υπάρχει, δίνω επαίνους στον Έρλινγκ Χάαλαντ κάθε εβδομάδα, δίνω επαίνους στη Μάντσεστερ Σίτι και πιστεύω ότι είναι ένας καταπληκτικός επιθετικός. Αλλά το γενικότερο παιχνίδι του είναι αυτό ενός παίκτη της League Two (4ης κατηγορίας). Και χαίρομαι που δεν συμφωνείτε μαζί μου, δεν περιμένω από τον κόσμο να συμφωνεί μαζί μου. Το γενικό παιχνίδι του, κάθε εβδομάδα, κάθε εβδομάδα, δεν είναι ούτε κατά διάνοια αρκετά καλό. Ως σκόρερ και επιθετικός, ο καλύτερος - και το είπα αυτό. Το παιχνίδι του με τις συνεργασίες, ο τρόπος που μοιράζει την μπάλα, μερικές φορές οι επιλογές που δίνει στους συμπαίκτες του ή οι επιλογές που δεν τους δίνει - ως επιθετικός και σκόρερ ο καλύτερος στον κόσμο, αλλά το υπόλοιπο παιχνίδι του είναι αυτό ενός παίκτη της League Two»!

«Δεν νομίζω ότι αυτό που είπα ήταν κάτι το σπουδαίο. Είναι ένας νεαρός παίκτης και θα βελτιωθεί και σας εγγυώμαι ότι ο Πεπ Γκουαρδιόλα κάθεται με το επιτελείο του για τα πάντα και λένε ότι πρέπει να κάνει περισσότερα, ειδικά όταν δεν παίρνει από ευκαιρίες ή πολλά γκολ», πρόσθεσε.

Ο Ράιτ συμφώνησε με την πλειοψηφία των σχολίων του Κιν για τον Χάαλαντ, αλλά είπε ότι έκανε λάθος που αποκάλεσε τον Νορβηγό επιθετικό παίκτη της League Two. Είπε επίσης ότι θα πρέπει να του δοθεί περισσότερος χρόνος, καθώς είναι «νέος και ακόμα μαθαίνει το παιχνίδι». Συγκεκριμένα δήλωσε: «Η κριτική του Ρόι Κιν για τον Έρλινγκ Χάαλαντ είναι αρκετά εύστοχη. Το μόνο πράγμα με το οποίο έχω πρόβλημα είναι ότι αναφέρει τον παίκτη της League Two, επειδή αυτό είναι που όλοι θυμούνται, καθώς όλα έχουν να κάνουν με τα κλικ.»

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα