Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι: Η Equipe... έκραξε τους «εξαφανισμένους» Χάαλαντ και Μπέλινγκχαμ

bellingham_haaland

bet365

Δεν... μάσησε τα λόγια της η Equipe και «χαντάκωσε» τον Έρλινγκ Χάαλαντ και τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ στην κριτική των παικτών μετά τον πρώτο προημιτελικό ανάμεσα στη Ρεάλ και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι χάρισαν αλησμόνητη ματσάρα στον πρώτο προημιτελικό του Champions League. Βινίσιους και Ροντρίγκο πετούσαν για τους Μερένγκες, το ίδιο και οι Φόντεν και Μπερνάρντο Σίλβα για τους Πολίτες.

Οι δύο ομάδες ωστόσο δεν πήραν τα αναμενόμενα από τα δύο πιο «δυνατά» τους ονόματα. Τόσο ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ όσο και ο Έρλινγκ Χάαλαντ κινήθηκαν σε ρηχά νερά και η Equipe, στην καθιερώμενή της κριτική μετά το παιχνίδι, δεν έχασε την ευκαιρία να τους... τα χώσει.

Η γαλλική εφημερίδα βαθμολόγησε αμφότερους με 3/10 για την εμφάνισή τους και επί της ουσίας τους «έχρισε» τους χειρότερους παίκτες του γηπέδου.

Για τον Νορβηγό στράικερ μάλιστα έγραψε πως «ήταν εξαφανισμένος και πως επιβεβαίωσε τις τρομερές του δυσκολίες στα ματς του κορυφαίου επιπέδου», ενώ για τον Άγγλο πως «έκανε τη χειρότερή του εμφάνιση με τη φανέλα της Ρεάλ».

Για την ιστορία, η Equipe έδωσε στον Εντουάρντο Καμαβινγκά τον τίτλο του κορυφαίου του γηπέδου, βαθμολογώντας με 8/10.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα