Μάντσεστερ Σίτι: Ο λόγος που ο Γκουαρδιόλα δεν χρησιμοποίησε τον Ντε Μπρόινε

Ο Γκουαρδιόλα έδωσε πλήρη εξήγηση για τα «γκάζια» από τον Ντε Μπρόινε

bet365

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έκανε μόλις αλλαγή στο παιχνίδι κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης και κράτησε στον πάγκο τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, κάτι που προκάλεσε πολλά ερωτηματικά, όμως υπήρχε λόγος γι' αυτό.

Η Μάντσεστερ Σίτι κατόρθωσε να πάρει ένα σημαντικό αποτέλεσμα στο... καυτό «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», αφού απέσπασε ισοπαλία 3-3 από την Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο μεταξύ τους ματς για τα προημιτελικά του Champions League.

Στην προσπάθειά της αυτή δεν είχε τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος όχι μόνο δεν ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα, αλλά δεν πέρασε στο παιχνίδι ούτε ως αλλαγή. Ναι μεν ο Γκουαρδιόλα είναι από τους προπονητές που κάνει τις λιγότερες αλλαγές στα παιχνίδια και χθες έκανε μόλις μία κι αυτή επειδή ο Φόντεν αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού, όμως αυτός δεν ήταν ο λόγος που δεν πέρασε στο ματς τον Βέλγο επιθετικό μέσο.

Βλέπετε εκείνος δεν αισθανόταν καλά απ' ότι οι ομάδες βγήκαν για ζέσταμα κι έτσι ο Καταλανός τεχνικός αποφάσισε να μην ρισκάρει, ειδικά από τη στιγμή που το παιχνίδι πήγαινε και καλά. Ο ίδιος το επιβεβαίωσε μάλιστα και στις δηλώσεις του όπου ανέφερε πως «Εκείς δεν αισθανόταν καλά» και συνέχισε «Είχαμε μία συνάντηση, ήταν έτοιμος και όταν φτάσαμε, άρχισε να ξερνάει στα αποδυτήρια και να είπε ''Δεν είμαι έτοιμος''».

Γενικώς φέτος ο Γκουαρδιόλα είναι ιδιαίτερα προστατευτικός με τον Ντε Μπρόινε, ο οποίος έχασε το πρώτο μισό της χρονιάς με τον σοβαρό τραυματισμό που είχε και γι' αυτό στην ομάδα προσπαθούν να μην τον πιέζουν, όταν αυτός δεν αισθάνεται 100% καλά, προκειμένου να επανέλθει πλήρως και χωρίς περαιτέρω προβλήματα.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα