Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι: Ανατροπή μέσα σε δύο λεπτά για τους Μερένγκες και 2-1 τους Πολίτες! (vids)

profile_player-960x540

bet365

Η Σίτι πήρε το προβάδισμα κόντρα στη Ρεάλ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σίλβα, ωστόσο οι Μαδριλένοι με δύο γκολ σε διάστημα δύο λεπτών ανέτρεψαν το σκορ σε 2-1 και έβαλαν... φωτιά στις κερκίδες του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Απίθανα πράγματα στη Μαδρίτη! Η Μάντσεστερ Σίτι... πάγωσε το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης απέναντι στη Ρεάλ, ωστόσο οι Μαδριλένοι κατάφεραν να φέρουν «τούμπα» το ματς με δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά.

Οι Πολίτες κέρδισαν φάουλ λίγα μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή του Λούνιν, την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπερνάρντο Σίλβα, όπου με εξαιρετικό σουτ κατάφερε να στείλει την μπάλα στο βάθος της εστίας των Μερένγκες για το 1-0 στο 2'.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ισοφάρισε στο 12ο λεπτό, με το τρομερό σουτ του Καμαβινγκά, το οποίο κόντραρε στον Ρούμπεν Ντίας και «ξεγέλασε» τον Ορτέγκα για το 1-1. Η Ρεάλ έφτασε σην ανατροπή δύο λεπτά αργότερα, με τον Ροντρίγκο να νικάει τον τερματοφύλακα της Σίτι, ύστερα από εξαιρετική πάσα του Βινίσιους.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα