Νόιερ: Κινδυνεύει να χάσει την αναμέτρηση της Μπάγερν με την Άρσεναλ - Αποχώρησε από την συγκέντρωση της εθνικής

Newsroom
Νόιερ: Κινδυνεύει να χάσει την αναμέτρηση της Μπάγερν με την Άρσεναλ - Αποχώρησε από την συγκέντρωση της εθνικής

bet365

Ο αρχηγός της Μπάγερν Μονάχου, Μάνουελ Νόιερ, αποσύρθηκε από τη διεθνή αποστολή της Γερμανίας, μετά από τραυματισμό στον αριστερό προσαγωγό στην προπόνηση.

Ο Μάνουελ Νόιερ θα χάσει τα παιχνίδια της Γερμανίας με τη Γαλλία στις 23 Μαρτίου και την Ολλανδία στις 26 Μαρτίου και η Μπάγερν είναι σε αναβρασμό!

Οι Βαυαροί αντιμετωπίζουν την Άρσεναλ στο Emirates στον προημιτελικό του Champions League στις 9 Απριλίου. Πριν από αυτό, υποδέχονται την Μπορούσια Ντόρτμουντ και στη συνέχεια ταξιδεύουν στο Χάιντενχαϊμ στην προσπάθειά τους να κυνηγήσουντην πρωτοπόρο της Bundesliga Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Η Γερμανία επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του 37χρονου τερματοφύλακα με ανακοίνωσή της. «Ο Μάνουελ Νόιερ αποχώρησε νωρίτερα λόγω ρήξης μυϊκής ίνας στον αριστερό προσαγωγό και είναι εκτός των δύο επερχόμενων διεθνών αγώνων. Αποκόμισε τον τραυματισμό στην προπόνηση το πρωί. Περαστικά Μάνου».

Ο τραυματισμός του Νόιερ αφήνει τον Τερ Στέγκεν της Μπαρτσελόνα, τον Λένο της Φούλαμ και τον Μπάουμαν της Χόφενχαϊμ ως επιλογές τερματοφυλάκων στην ομάδα Νάγκελσμαν.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα