Μπέλινγκχαμ: «Τρελάθηκε» με το on air... πέσιμο δημοσιογράφου - «Θες να έρθεις σπίτι μαζί μου;» (vid)

Μπέλινγκχαμ: «Τρελάθηκε» με το on air... πέσιμο δημοσιογράφου - «Θες να έρθεις σπίτι μαζί μου;» (vid)

Newsroom
bellingham_journalist

bet365

Viral έχει γίνει η προσπάθεια μιας Ισπανίδας δημοσιογράφου να καλέσει σπίτι της τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ μετά το τέλος της αναμέτρησης της Ρεάλ απέναντι στη Λειψία για το Champions League.

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ έχει εισβάλει για τα καλά στις μαδριλένικες καρδιές με τα όσα κάνει στην πρώτη του σεζόν στη Ρεάλ. Και από ό,τι φαίνεται δεν έχει αναγκάσει μόνο τους φιλάθλους των Μερένγκες να τον... ερωτευτούν, αλλά και ορισμένες δημοσιογράφους.

Μάλιστα, μια εξ αυτών, η Αλέσια Ταρκίνο του Amazon, βρήκε το θάρρος να του... την πέσει με κάποιον τρόπο, ζητώντας του να την ακολουθήσει στο σπίτι της! Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια δηλώσεων του Άγγλου στην τηλεόραση μετά το τέλος της αναμέτρησης απέναντι στη Λειψία.

Αφού απάντησε στις ερωτήσεις της, η Ταρκίνο είπε στον Μπέλινγκχαμ: «Σου χρωστάω ένα "ευχαριστώ" γιατί ο γιος μου σε έχει πρότυπο και πλέον συμπεριφέρεται πολύ καλά. Αλλά μπορείς σε παρακαλώ να τού πεις να κάνει τα μαθήματά του;».

Ο Μπέλινγκχαμ γελώντας της έκανε το χατίρι και έπειτα η Ισπανίδα δημοσιογράφος συνέχισε τη συζήτηση λέγοντάς του: «Θες να έρθεις σπίτι μαζί μου;».

Η ερώτηση αυτή έδειξε να σοκάρει τον Άγγλο και αντίδρασή του έγινε viral στα social media, με την Ταρκίνο πάντως να ξεκαθαρίζει πως το είπε επειδή ο Μπέλινγκχαμ θα ήταν «ένας ιδανικός γιος για εκείνη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα