Αντσελότι: «Στο ημίχρονο θα άλλαζα ακόμα και προπονητή - Έχω ήδη πληρώσει το πρόστιμο»

Newsroom
ΑΝΤΣΕΛΟΤΙ

bet365

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης αναγνώρισε την κακή απόδοση της ομάδας του κόντρα στη Λειψία ενώ αναφέρθηκε και στις κατηγορίες για φοροδιαφυγή που τον βαραίνουν.

Ο Κάρλο Αντσελότι, προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, αξιολόγησε την δια πυρός και σιδήρου πρόκριση της ομάδας του στα προημιτελικά του Champions League μετά από έναν πολύ δύσκολο δεύτερο ματς (1-1) με τη Λειψία στο «Μπερναμπέου».

Ο Ιταλός τεχνικός αναγνώρισε ότι οι παίκτες του δεν ήταν στο καλύτερό τους επίπεδο και ότι η Ρεάλ, ούσα κατώτερη από τη γερμανική ομάδα, έπρεπε να ξεπεράσει πολλές δυσκολίες. «Το σημαντικό ήταν να φτάσουμε στα προημιτελικά και εδώ είμαστε», δήλωσε ο Ιταλός.

«Ήταν ένα κακό παιχνίδι. Παίξαμε με λίγη ένταση και πολλή ανησυχία. Η ψυχολογική πτυχή έχει επηρεάσει πολύ το παιχνίδι μας», παραδέχτηκε ο Καρλέτο. «Παίξαμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει ποιότητα και που έπαιξε χωρίς να έχει να χάσει τίποτα και ήμασταν στο φρένο από την αρχή μέχρι το τέλος», ανέλυσε.

«Η ψυχική πτυχή ήταν σημαντική, όταν έχεις ένα μικρό πλεονέκτημα δεν τα βγάζεις όλα. Το αντίθετο από τη Λειψία, που δοκίμασε τα πάντα με κάθε τρόπο. Πρέπει να αξιολογήσουμε το παιχνίδι με ψυχραιμία. Είμαστε επτά πόντους μπροστά στο πρωτάθλημα και είμαστε στα προημιτελικά [του Champions League]. Πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική, αλλά όχι πολλή», είπε ο Καρλέτο

«Στο ημίχρονο έκανα μια αλλαγή τακτικής, πήγαμε στο 4-4-2 με τους Τσουαμενί και Κρόος ως μέσους και Μπέλινγκχαμ και Βαλβέρδε στις πτέρυγες. Μπορεί να έκανα λάθος με τη σύνθεση. Αν έπρεπε να το κάνω, θα άλλαζα στο ημίχρονο αυτούς που έπαιξαν άσχημα, θα άλλαζα και αυτόν στον πάγκο», είπε με διάθεση αυτοσαρκασμού.

«Είμαι πεπεισμένος ότι είμαι αθώος»

Όσον αφορά στα μπλεξίματα με τον νόμο λόγω φοροδιαφυγής 1 εκατομμυρίου ευρώ, ο Ιταλός τεχνικός ανέφερε:«Είναι μια παλιά ιστορία και δεν με επηρεάζει. Η φορολογική αρχή λέει ότι ήμουν κάτοικος τότε και δεν νομίζω ότι ήμουν κάτοικος. Έχω ήδη πληρώσει το πρόστιμο, τα χρήματα είναι μαζί τους και τώρα οι δικηγόροι συζητούν για να βρουν μια λύση. Είμαι πεπεισμένος ότι είμαι αθώος, ότι δεν ήμουν κάτοικος το 2015 και νομίζουν ότι ήμουν κάτοικος. Ας δούμε τι θα πει ο δικαστής».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα