Ρεάλ Μαδρίτης: Τροχαίο ατύχημα για το πούλμαν των Μαδριλένων σε αυτοκινητόδρομο της Γερμανίας

Νίκος Κικίδης
Ρεάλ Μαδρίτης πούλμαν

bet365

Τροχαίο ατύχημα για την αποστολή της Ρεάλ στη Γερμανία, όταν ένα λευκό Toyota έπεσε πάνω στο πούλμαν της ομάδας δίχως πάντως να προκληθεί ο ο παραμικρός τραυματισμός.

Σε τροχαίο ατύχημα σε αυτοκινητόδρομο της Γερμανίας ενεπλάκη το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης! Οι Μερένγκες «πέταξαν» για Γερμανία ενόψει της πρώτης αναμέτρησης κόντρα στη Λειψία για τους «16» του Champions League, όμως από το ταξίδι δεν έλειψαν τα.. απρόοπτα.

Όπως αποκάλυψε η «BILD» το πούλμαν της Ρεάλ συγκρούστηκε με ένα λευκό Toyota σε αυτοκινητόδρομο της Γερμανίας, όταν ο οδηγός του Ι.Χ έχασε τον έλεγχο ενώ τραβούσε βίντεο και έπεσε πάνω στο πούλμαν των Ισπανών.

Ευτυχώς η σύγκρουση δεν προκάλεσε κάποιον τραυματισμό, παρά μόνο κάποιες υλικές ζημιές αξίας τριών χιλιάδων ευρώ για το αυτοκίνητου του Γερμανού οδηγού. Από την άλλη πλευρά οι φθορές στο πούλμαν της Ρεάλ παραμένουν άγνωστες, αν και αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για γρατζουνιές στην αριστερή πλευρά.

Σύμφωνα πάντως με τη «Marca» οι παίκτες των Μερένγκες ούτε που κατάλαβαν τη σύγκρουση και μετά το απαραίτητο μα σύντομο «stop» για την εξακρίβωση της κατάστασης, συνέχισαν κανονικά το ταξίδι τους προς το ξενοδοχείο της Λειψίας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα