Νιουκάστλ: Συγκινητική η χαρά του Τζέικομπ Μέρφι μόλις άκουσε τον ύμνο του Champions League (vid)

Newsroom
jacob_murphy

bet365

Ο εξτρέμ της Νιούκαστλ, Τζέικομπ Μέρφι, φόρεσε το πιο πλατύ του χαμόγελο όταν έπαιξε ο εμβληματικός ύμνος του Champions League το βράδυ της Τρίτης (19/09)!

Ο 28χρονος επιθετικός της Νιούκαστλ, Τζέικομπ Μέρφι, ήταν βασικός στο πρώτο παιχνίδι του Champions League εναντίον της Μίλαν. Παρατάχθηκε δίπλα στον Σον Λόνγκσταφ και τον Άντονι Γκόρντον στο «Σαν Σίρο» και στιγμές αφότου ο εκφωνητής του σταδίου πάτησε το... play στον διάσημο ύμνο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, οι κάμερες απαθανάτισαν τον έμπειρο εξτρέμ να χαμογελάει πλατιά.

Μετά από 20 χρόνια αναμονής, αυτή πρέπει να ήταν μια πολύ συναισθηματική στιγμή για τη Νιουκάστλ και τους υποστηρικτές της. Ο Μέρφι, ο οποίος υποστήριζε τον σύλλογο από μικρός, ήταν φανερά χαρούμενος! Ενόψει του πρώτου αγώνα εναντίον της Μίλαν είχε δηλώσει. «Δεν μπορούσα να το ονειρευτώ ποτέ αυτό. Είναι καλύτερο από ό,τι μπορούσα να φανταστώ και είμαστε εκεί. Δεν έχω λόγια. Ποιος θα το φανταζόταν; Αλλά το κάναμε».

Δείτε τις χαρακτηριστικές στιγμές:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα