Ομπαμεγιάνγκ: «Δεν πήραμε το μάθημά μας από τον Παναθηναϊκό» (vid)

Οι σκέψεις του Μαρθελινό για την ενδεκάδα της Μαρσέιγ κόντρα στον Παναθηναϊκό

bet365

Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ μίλησε για τον αποκλεισμό της Μαρσέιγ κόντρα στον Παναθηναϊκό και τόνισε πως ακόμα δεν έχουν πάρει το μάθημά τους.

Οι κακές εμφανίσεις της Μαρσέιγ συνεχίζονται με τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ να κάνει έναν μικρό απολογισμό για τα πρώτα παιχνίδια των Μασσαλών στη σεζόν. Στην τελευταία αναμέτρησή της χρόνικα απέναντι στη Μετς η ομάδα του Μαρθελίνο ήρθε ισόπαλη με 2-2 και αμέσως μετά τη λήξη ο Γκαμπονέζος παραχώρησε δηλώσεις.

«Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αλλά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Αλλά, ειλικρινά, έπρεπε να "σκοτώσουμε" το ματς πολύ νωρίτερα. Έχω την εντύπωση ότι δεν πήραμε το μάθημα του Παναθηναϊκού, γιατί ζήσαμε το ίδιο πράγμα. Είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε, νομίζω ότι μπορούμε να αποκτήσουμε ωριμότητα για να διαχειριστούμε καλύτερα αυτές τις φάσεις όπου δεν καταφέρνουμε να πετύχουμε το γκολ», δήλωσε αρχικά ο Γκαμπονέζος στράικερ.

«Δεν πρέπει να αμφιβάλλουμε, δεν είναι η ώρα. Είναι αλήθεια ότι έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσουμε αυτό το ματς με τη Μετς. Όπως και τον τελευταίο αγώνα, όπου έπρεπε να προκριθούμε. Αλλά πάνω από όλα, δεν πρέπει να έχουμε αμφιβολίες, γιατί κάνουμε καλά πράγματα. Απλώς πρέπει να μάθουμε να τελειώνουμε από νωρίς τους αγώνες. Καταφέρνουμε να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες, τώρα πρέπει να προχωρήσουμε», τόνισε στο τέλος ο Ομπαμεγιάνγκ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα