Ρονζιέ για τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό: «Αν παίζαμε το παιχνίδι άλλες δέκα φορές, θα περνούσαμε τις εννιά»

rongier_marseille

bet365

Τον αποκλεισμό της Μαρσέιγ από τον Παναθηναϊκό σχολίασε σε δηλώσεις τους ο αρχηγός των Γάλλων, στεκόμενος στην ανωτερότητά που έδειξαν οι Μασσαλοί στο παιχνίδι του «Βελοντρόμ».

Μια σπουδαία ευρωπαϊκή πρόκριση πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έμεινε όρθιος στο «Βελοντρόμ» και υπέταξε στα πέναλτι στη Μαρσέιγ για να βρεθεί στα play-offs του Champions League.

Για τους Μασσαλούς, ο αποκλεισμός ήταν ένα πολύ σοβαρό... χτύπημα, ωστόσο, ο αρχηγός της ομάδας, Βαλεντίν Ρονζιέ, σε δηλώσεις του στο RMC ανέφερε πως η Μαρσέιγ, ειδικά με βάση το δεύτερο ματς, θα μπορούσε να έχει πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

«Είμαστε όλοι πάρα πολύ απογοητευμένοι, σκεφτόμαστε τους οπαδούς μας. Ξέρουμε πως όλοι θέλαμε αυτή την πρόκριση, αλλά πλέον δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Πρέπει να μείνουμε θετικοί και ενωμένοι. Δεν περάσαμε εξαιτίας και των δύο παιχνιδιών. Αλλά όσον αφορά το δεύτερο, αν το παίξουμε ξανά δέκα φορές, τις εννιά θα πάρουμε την πρόκριση», ανέφερε ο Γάλλος.

«Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι, δείξαμε την ανωτερότητά μας αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Δεν ψάχνω δικαιολογίες αλλά υπάρχουν νέοι παίκτες και ένας νέος προπονητής στην ομάδα», είπε στη συνέχεια ο Ρονζιέ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα