Παναθηναϊκός - Ντίνπρο: Επτά παίκτες άφησαν ελεύθερους οι Ουκρανοί!

Επτά παίκτες αποχώρησαν από την Ντνίπρο

bet365

Η Ντνίπρο προχώρησε στην αποδέσμευση επτά παικτών, εκ των οποίων οι τέσσερις ήταν ξένοι. Εμεινε ο Μπλάνκο.

Η Ντνίπρο άρχισε την προετοιμασία της με το βλέμμα στον... Παναθηναϊκό, ωστόσο το ρόστερ της θα έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με την περσινή σεζόν. Μάλιστα, η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε την αποχώρηση επτά παικτών, εκ των οποίων οι τέσσερις ήταν ξένοι. Ετσι, για την ερχόμενη σεζόν, ο Μπλάνκο (ένας εκ των δυο ξέρων που έμειναν) θα πάρει το ρόλο του ηγέτη, μιας και δέχθηκε να μείνει με μειωμένο συμβόλαιο.

Ντνίπρο: Το προφίλ της αντιπάλου του Παναθηναϊκού στο Champions League

Ο άλλος ξένος της ομάδας θα είναι ο γκολκίπερ, Μαξ, ο οποίος έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο. Από την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στον 2ο προκριματικό του Champions League αποχώρησαν οι: Λούκεβιτς (δεξί μπακ, 2 συμ.), Ρίμπακ (γκολκίπερ, 13 συμ.), Τανκόφσκι (μέσος, 21 συμ.), Γκόμες (στόπερ, 5 συμ.), Χέινερ (δεξιός μπακ, 15 συμ.), ο αριστερός μπακ, Ματαρίτα που πήρε μεταγραφή στον Άρη, αλλά και ο Βραζιλιάνος αριστερός εξτρέμ, Πέγκλοου (13 συμ., 3 γκολ, 2 ασίστ). Μάλιστα, για τον τελευταίο η Ντνίπρο δεν έδωσε τις 600.000 ευρώ για τη μεταγραφή του, μιας και ο παίκτης κινδύνευε με πολύ βαριά τιμωρία στο πρωτάθλημα της Ουκρανίας.

Ιδανική κλήρωση και τώρα πρέπει να ξαναγίνει Panathinaikos!

Στην πρώτη προπόνηση βρέθηκε το νέο απόκτημα, ο γκολκίπερ Μίσακ από την αρμενική, Αλασκέρτ, ενώ επέστρεψε από δανεισμό στη Μέταλιστ, ο αριστερός μπακ, Γκορμπούνοβ. Ο βασικός μέσος, Ρουσλάν Μπαμπένκο ξεπέρασε τον σοβαρό τραυματισμό του και ήδη άρχισε προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα