Τελικός Champions League 2023: Η συγκίνηση του «λυτρωτή» Ρόδρι (vid)

Ο Ρόδρι σηκώνει το Champions League

bet365

Ο λυτρωτής της Μάντσεστερ Σίτι, Ρόδρι, στις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του Champions League έκανε λόγο για ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και αναφέρθηκε στην... υπομονή του κόσμου.

Η βραδιά που περίμεναν οι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι επί σειρά ετών ήρθε! Οι Πολίτες νίκησαν με 1-0 την Ίντερ στην Κωνσταντινούπολη και πήραν το πρώτο Champions League της ιστορίας τους. Ο Ρόδρι πέτυχε το «χρυσό» γκολ που έκρινε τον τελικό και στις δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε πως πρόκειται για όνειρο που έγινε πραγματικότητα και έκανε ειδική αναφορά στην... υπομονή του κόσμου.

«Είμαι συγκινημένος. Αυτό είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Όλοι αυτοί εδώ οι τύποι περίμεναν 20, 30, 40 χρόνια... Είμαι εδώ μόλις τέσσερα χρόνια αλλά το αξίζουν. Το αξίζω.

Τα τελευταία χρόνια ήμασταν τόσο κοντά. Αυτό ήταν ένα όνειρο που έγινε αληθινό για όλους εμάς.

Δεν ήταν εύκολο, ήταν απίστευτος ο τρόπος που αμύνθηκε η Ίντερ και ο τρόπος με τον οποίο έκανε αντεπιθέσεις. Αξίζουν συγχαρητήρια επειδή είναι σπουδαία ομάδα αλλά δεν θέλω να ξεχάσω τα παιδιά.

Δεν ήμουν καλός στο πρώτο μέρος, έπαιζα σκ@τ@ για να είμαι ειλικρινής. Και τότε είπα στον εαυτό μου ότι έπρεπε να τα αφήσω πίσω μου και βρήκα το δρόμο προς τα δίχτυα», ανέφερε ο Ρόδρι.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα