Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ: Όσκαρ ατυχίας ο Ντε Μπρόινε, τραυματίστηκε ξανά σε τελικό Champions League (vid)

Ο τραυματίας Ντε Μπρόινε

bet365

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε τραυματίστηκε και στον δεύτερο τελικό Champions League που αγωνίστηκε στην καριέρα του και έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 35ο λεπτό.

Όσκαρ ατυχίας για τον Κέβιν Ντε Μπρόινε! Ο Βέλγος μαέστος της Μάντσεστερ Σίτι είχε τραυματιστεί πριν δυο χρόνια στον τελικό του Champions League κόντρα στην Τσέλσι και την ίδια κατάληξη είχε για αυτόν και ο δεύτερος τελικός της καριέρας του.

O «KDB» τραυματίστηκε στο 30ο λεπτό της μάχης με την Ίντερ στην Κωνσταντινούπολη, συνέχισε όσο μπορούσε, όμως έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 35ο λεπτό και άφησε τη θέση του στον Φιλ Φόντεν. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός έχει παίξει 41 λεπτά στα φετινά νοκ άουτ του Champions League.

Ο Κέβιν Nτε Μπρόινε έγινε ο δεύτερος παίκτης που τραυματίστηκε σε δυο τελικούς Champions League (2021 και 2023). Ο πρώτος ήταν ο Ντάνι Καρβαχάλ (2016 και 2018).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα