Τελικός Champions League 2023: Το Gazzetta στο Champions Festival – Ατελείωτες ουρές για μια φωτογραφία με το τρόπαιο και ρεσιτάλ μπύρας! (vid)

ΤΡΟΠΑΙΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

bet365

Το Gazzetta σας μεταφέρει στο Champions Festival της Κωνσταντινούπολης και σας βάζει στο κλίμα του μεγάλου τελικού ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ. Αποστολή: Γιάννης Σαπουντζάκης

Μία βόλτα στο Champions Festival που έχει στηθεί για χάρη του μεγάλου τελικού του Champions League, περιλάμβανε το πρόγραμμα για το πρωινό του Σαββάτου. Ο καιρός στην Πόλη είναι εξαιρετικός αν και η αλήθεια είναι πως χρειάζεται… καπέλο αφού ο ήλιος καίει.

Μία πολύ μεγάλη έκταση στο Γενί Καπί της Κωνσταντινούπολης φιλοξενεί ουκ ολίγα happenings και δίνει την δυνατότητα στους φίλους του ποδοσφαίρου να μπουν για το κλίμα στο κλίμα του μεγάλου τελικού του Champions League.

ISTANBUL

Φυσικά, δεν είναι μόνο οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι ή της Ίντερ που κάνουν αισθητή την παρουσία τους, αλλά και πολλών άλλων ομάδων. Τουρκικών και μη. Από την πλευρά των ντόπιων περισσότερο αισθητή έχουν κάνει την παρουσία τους οι οπαδοί της Φενερμπαχτσέ, ενώ συναντήσαμε ακόμα αρκετούς της Γαλατάσαραϊ αλλά και της Τράμπζονσπορ. Ταξιδιώτες, πάντως, υπάρχουν από όλον τον κόσμο αφού είδαμε από φίλους της Παλμέιρας, μέχρι έναν της Λέφσκι Σόφιας! Μεταξύ αυτών και αρκετοί Έλληνες που ήρθαν στην Τουρκία για να απολαύσουν το σπουδαίο ματς.

CITY

Όπως μπορεί κανείς εύκολα να φανταστεί, τα βλέμματα όλων όσων επιλέγουν να επισκεφθούν το σημείο, πέφτουν πάνω στο βαρύτιμο τρόπαιο, με τις ουρές που έχουν σχηματιστεί να είναι τεράστιες και να απαιτούν αναμονή μεγαλύτερη της μίας ώρας. Όση ώρα πάντως κάποιος περιμένει, μπορεί να θαυμάσει τις φανέλες των 32 ομάδων που συμμετείχαν στη φάση των ομίλων της φετινής διοργάνωσης.

Αντίστοιχα μεγάλες και οι ουρές και στα σημεία που πωλούνταν τα επίσημα προϊόντα του τελικού με τους διοργανωτές να ξεπουλάνε… με γοργούς ρυθμούς.

store

Γίνεται κάπου να υπάρχουν Άγγλοι και εκεί γύρω να μην βρίσκονται μπύρες; Όχι, είναι η απάντηση και έτσι σε ειδικά διαμορφωμένες τέντες προσφέρονταν αρκετές παγωμένες μπύρες προκειμένου να μην μείνει κανείς ανικανοποίητος.

Σε ένα μικρό γήπεδο που έχει στηθεί νωρίτερα έπαιξαν σε έναν αγώνα «5 εναντίον 5» αρκετές δόξες του παρελθόντος μεταξύ των οποίων ο Ρομπέρ Πιρές, ο Βίτορ Μπαΐα και ο Εστεμπάν Καμπιάσο. Αν αναρωτιέστε για το ποιος εξ’ αυτών γνώρισε την μεγαλύτερη αποθέωση, ο Γάλλος πρώην χαφ της Άρσεναλ τράβηξε όλα τα φλας πάνω του. Πάντως, έδειξε αρκετά ευδιάθετος αφού δεν χάλασε χατίρι σε κανέναν από όσους του ζήτησαν ένα αυτόγραφο ή μία αναμνηστική φωτογραφία.

τελικός Τσάμπιονς Λιγκ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα