Champions League: Μιλανέζικο ντέρμπι και Ρεάλ Μαδρίτης vs Γκουαρδιόλα στα ημιτελικά

Champions League: Μιλανέζικο ντέρμπι και Ρεάλ Μαδρίτης vs Γκουαρδιόλα στα ημιτελικά

bet365

Η Μίλαν και η Ίντερ θα αναμετρηθούν στον πρώτο ιταλικό «εμφύλιο» στα ημιτελικά του Champions League μετά από 20 χρόνια, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα θα κοντράρει για δεύτερη διαδοχική χρονιά τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τα προημιτελικά του Champions League ολοκληρώθηκαν και πλέον το μόνο δεδομένο είναι πως θα έχουμε... ιταλική ομάδα στον μεγάλο τελικό της 10ης Ιουνίου. Η Ίντερ αναδείχθηκε ισόπαλη με 3-3 στο «Τζουζέπε Μεάτσα» με την Μπενφίκα και χάρη στη νίκη της στο «Ντα Λουζ» με 2-0 προκρίθηκε και θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την Μίλαν, στον πρώτο ιταλικό «εμφύλιο» στους «4» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μετά από 20 χρόνια. Τότε οι Ροσονέρι είχαν νικήσει τους Νερατζούρι και εν τέλει σήκωσαν το τρόπαιο.

Στον έτερο ημιτελικό η Ρεάλ Μαδρίτης μετά την εύκολη πρόκριση κόντρα στην Τσέλσι με συνολικό σκορ 4-0 θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια της Premier League, Μάντσεστερ Σίτι. Οι Πολίτες μετά τη νίκη τους επί της Μπάγερν με 3-0 στο Νησί έμειναν στο 1-1 στη Βαυαρία με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να πληγώνει την πρώην ομάδα του. Δεύτερη διαδοχική χρονιά που οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν στα ημιτελικά. Πέρυσι μετά το «θρίλερ» στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» είχε προκριθεί η Βασίλισσα, η οποία σήκωσε το 14ο τρόπαιο της, στον τελικό με τη Λίβερπουλ.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών:

  • Μίλαν - Ίντερ
  • Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι

Ρεάλ και Σίτι θα κοντραριστούν για πρώτη φορά στις 9 Μαΐου στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», ενώ η ρεβάνς έχει προγραμματιστεί για τις 17 του μήνα στο «Έτιχαντ». Στον έτερο ημιτελικό η Μίλαν θα φιλοξενήσει ως τυπικά γηπεδούχος την Ίντερ στις 10 Μαΐου, με τη ρεβάνς να έχει οριστεί έξι μέρες αργότερα (16/5).

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 10 Ιουνίου στο «Κεμάλ Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης, όμως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγής έδρα λόγω των εκλογών στην Τουρκία. Τυπικά γηπεδούχος στο μεγάλο «ραντεβού» θα είναι η ομάδα που θα περάσει από το Μίλαν - Ίντερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα