Μπάγερν Μονάχου: Στο πλευρό του Ουπαμεκανό, δέχθηκε «τσουνάμι» ρατσιστικών μηνυμάτων μετά την ήττα από τη Σίτι

Μπάγερν Μονάχου: Στο πλευρό του Ουπαμεκανό, δέχθηκε «τσουνάμι» ρατσιστικών μηνυμάτων μετά την ήττα από τη Σίτι

Ιάσονας Θεριός
Τα λάθη του Ουπαμεκανό στοίχισαν στην Μπάγερν Μονάχου
Με δημοσίευσή της η Μπάγερν Μονάχου καταδίκασε τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο Νταγιό Ουπαμεκανό μετά τα πολλά λάθη που έκανε στην ήττα τον Βαυαρών από τη Μάντσεστερ Σίτι, στηρίζοντας τον ποδοσφαιριστή της.

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν επιβλητική και πήρε πολύτιμη νίκη (3-0) απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου για τα προημιτελικά του Champions League, σε μια ομολογουμένως κακή βραδιά για τον Νταγιό Ουπαμεκανό.

Ο Γάλλος στόπερ έκανε αρκετά λάθη και ένα από αυτά οδήγησε στο δεύτερο γκολ των Πολιτών. Μετά τη λήξη του παιχνιδιού ο νεαρός αμυντικός των Βαυαρών δέχθηκε σωρεία ρατσιστικών μηνυμάτων στον λογαριασμό του στο Instagram, με πολλούς οργισμένους φίλους της Μπάγερν να τον αποκαλούν «χιμπατζή» και να τον κατηγορούν για το αρνητικό αποτέλεσμα.

Ο ίδιος ο συλλόγος ωστόσο, όπως και ο Τούχελ σε δηλώσεις του, στήριξε απόλυτα τον Ουπαμεκανό και καταδίκασε τα άσχημα μηνύματα που έλαβε. «Όλοι εμείς στην Μπάγερν καταδικάζουμε απερίφραστα τον ρατσισμό. Ολόκληρος ο σύλλογος σε στηρίζει Ούπα!», έγραψε το club σε δημοσίευσή του.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα