Κλοπ: Έξαλλος με ρεπόρτερ που τον ρωτούσε για παίκτες της Ρεάλ μετά το 2-5 (vid)

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Κλοπ: Έξαλλος με ρεπόρτερ που τον ρωτούσε για παίκτες της Ρεάλ μετά το 2-5 (vid)

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν πίστευε στα αυτιά του όταν ένας ρεπόρτερ τον ρώτησε για το νέο συμβόλαιο του Μόντριτς στη Ρεάλ και τον Βινίσιους, λίγη ώρα μετά τη βαριά ήττα της Λίβερπουλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όλα τα είχε ο Γιούργκεν Κλοπ μετά τον ιστορικό διασυρμό της Λίβερπουλ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, σίγουρα δεν του έλειπαν οι ερωτήσεις για τους ποδοσφαιριστές της Βασίλισσας στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Γερμανός coach είδε την ομάδα του να ταπεινώνεται με πέντε γκολ σε σχεδόν 50 λεπτά παρά το αρχικό 2-0 και αναμενόμενα εμφανίστηκε απογοητευμένος στις δηλώσεις του μετά το ματς, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε πως ήταν «γερό το χτύπημα» και πως οι Reds θα κυνηγήσουν έστω τη νίκη στη Μαδρίτη.

Εκτός από απογοήτευση, όμως, υπήρξε κι εκνευρισμός στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. Συγκεκριμένα μετά από τις διαδοχικές ερωτήσεις δημοσιογράφου που είχαν να κάνουν με τους παίκτες των Μερένγκες.

Ο εν λόγω ρεπόρτερ ρώτησε χαρακτηριστικά τον Κλοπ αν θα έδινε νέο συμβόλαιο στον Λούκα Μόντριτς σε περίπτωση που ήταν προπονητής του, καθώς και για το αν ο Βινίσιους είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο, με τον Γερμανό αρχικά να μένει άναυδος και στη συνέχεια να απαντά φανερά ενοχλημένος:

«Ω Θεέ μου. Προφανώς και δεν ενδιαφέρεσαι ιδιαίτερα για τα προβλήματά μου. Γιατί αυτό που με ρωτάς δεν είναι πρόβλημά μου. Ναι, ο Μόντριτς είναι φανταστικός παίκτης και είμαι σίγουρος ότι ο Κάρλο Αντσελότι και η Ρεάλ θα κάνουν το σωστό για τον κάθε παίκτη», συμπληρώνοντας πριν η σκυτάλη περάσει σε επόμενο δημοσιογράφο:

«Εμπρός, ρωτήστε με κι άλλα για τους παίκτες της Ρεάλ παρακαλώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα