Τσέλσι: Ο Γκρέιαμ Πότερ αντεπιτέθηκε στους επικριτές του

Τσέλσι: Ο Γκρέιαμ Πότερ αντεπιτέθηκε στους επικριτές του

Newsroom
Τσέλσι: Ο Γκρέιαμ Πότερ αντεπιτέθηκε στους επικριτές του

bet365

Ο προπονητής της Τσέλσι, Γκρέιαμ Πότερ, «απασφάλισε» στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα των «μπλε» για τους «16» του Champions League με την Μπορούσια Ντόρτμουντ το βράδυ της Τετάρτης (15/02) απαντώντας στους ισχυρισμούς ότι δεν «θυμώνει αρκετά».

Ο Γκρέιαμ Πότερ αντεπιτέθηκε σε όσους ισχυρίζονται ότι δεν θυμώνει αρκετά και άφησε να εννοηθεί ότι τα μέσα ενημέρωσης έχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά όταν ασκούν κριτική. Ο προπονητής της Τσέλσι απάντησε σε όλους όσοι λένε ότι δεν έδειξε αρκετό θυμό προν τον διαιτητή της αναμέτρησης που δεν καταλόγησαν το χέρι του Σο΄τσεκ στο 90' [ίσως κρίθηκε από διαιτητή και VAR ότι ήταν το χέρι στήριξης στο τάκλιν και το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε].

Μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης ενόψει της αναμέτρησης με την Μπορούσια Ντόρτμουντ για το Champions League ο Πότερ δήλωσε: «Προσέχω να μην μπαίνω σε συζήτηση με τα μέσα ενημέρωσης μέσω των ΜΜΕ. Φυσικά, θυμώνω, είμαι άνθρωπος όπως κι εσείς. Απλά επιλέγω να συμπεριφέρομαι με τον τρόπο που θεωρώ σωστό να συμπεριφέρομαι. Νομίζω ότι τα ίδια μέσα ενημέρωσης που μιλούν για μένα και το αν θύμωσα αρκετά, γράφουν ιστορίες για προβλήματα με τους διαιτητές στο ποδόσφαιρο των ακαδημιών και δεν βλέπουν την σύνδεση».

Ο πρώην προπονητής των Σουόνσι και Μπράιτον μίλησε για το πάθος και την ορμή που απαιτούνται για να ανέβει κανείς στην πυραμίδα του αγγλικού ποδοσφαίρου, σε μια ραγδαία άνοδο στο υψηλότερο επίπεδο. Και πρόσθεσε: «Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χάνουμε όλοι την ψυχραιμία μας, γιατί το κάνουμε, γιατί είναι ένα συναισθηματικό πράγμα. Αλλά την ίδια στιγμή, νομίζω ότι έχω μια ευθύνη απέναντι στον εαυτό μου, στην Τσέλσι και στο παιχνίδι, να ενεργώ με τον τρόπο που νομίζω ότι είναι το σωστό για μένα, όχι για οποιονδήποτε άλλον, αλλά για μένα. Αν νομίζεις ότι μπορείς να ξεκινήσεις μια καριέρα προπονητή στην ένατη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, στις βόρειες κομητείες και να φτάσεις σε αυτό το σημείο να διευθύνεις την Τσέλσι στο Champions League χωρίς να θυμώσεις ή να είσαι καλός, τότε θα έλεγα ότι δεν ξέρεις τίποτα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα